Život Vesne de Vinče bio je tobogan s usponima i padovima. Najveća tragedija koja još uvijek nije zaliječena je gubitak drugog supruga Predraga Vitasa. Njihova je ljubav bila poput romanse iz knjige priča, no njihova želja da imaju djecu nikada se nije ispunila. Unatoč pozitivnom utjecaju na bezbroj mladih djevojaka, Vesna de Vinča gajila je duboku ljubav prema posvojenoj djeci koju je otkrila tek u svojim sedamdesetima.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u javnosti Vesna je predstavila svog nećaka Jamesa koji je vješt kuhar. James je u društvu djevojke Eme nekoliko dana krstario brodom s Vesnom, njezinom obitelji i prijateljima, pripremajući obroke za sve na brodu. Vesna de Vinci ponosno je na svom “Instagramu” objavila da je usvojila ovu djecu.

Tijekom događaja za Nj.KV princa Mihaila Karađorđevića i Džemesa, sina kapetana Dragana, James, profesionalni kuhar iz Australije, osobno je pripremio večeru za prisutne, uključujući i oproštajnu večer. Pisac izražava divljenje prema Jamesu, opisujući ga kao inteligentnu, živahnu i divnu mladu osobu. Čak je odlučila posvojiti Jamesa i njegovu djevojku Emu, jer su svojim boravkom obogatili njezin život i živote drugih. Pisac razmišlja o razlici između tjelesne i duhovne djece i izjavljuje da su James i Ema postali njezina duhovna djeca. Zaključuje dijeljenjem videa na kojem prati Jamesa i Emmu, otkrivajući da je ona zapravo Jamesova teta.

Moja usvojena djeca, James i Emma, ​​uskoro će otići. Emma završava studij psihologije u Londonu, a rođena je u Švedskoj, gdje joj žive roditelji. Ovo je gorko-sladak rastanak, dok se opraštamo od dvoje mladih ljudi sa težnjama i planovima za budućnost. Vesna je bila jako tužna zbog njihovog rastanka.

Oglasi - Advertisement