Tanja Savić, poznata srpska pop-folk pjevačica, rođena je 20. ožujka 1985. godine u Radincu, malom mjestu pod jurisdikcijom Smedereva. Svoj prvi ulazak u svijet glazbe dogodio je s nepunih 8 godina, sudjelujući na festivalu Prvi glas Vojvodine s pjesmom Ječam žela, koja je osvojila prvo mjesto. Veću pažnju prvi put je privukla 2004. godine kada je sudjelovala u debitantskoj sezoni glazbenog natjecateljskog showa Zvezde Granda, gdje je zauzela treće mjesto. Kao rezultat toga, dobila je priliku stvoriti studijski album, što se pokazalo značajnom prekretnicom u njezinoj umjetničkoj karijeri.

Njezin debitantski album, Tako mlada, objavljen je 2005. godine i doživio je veliki uspjeh. Gotovo svaka pjesma na albumu postala je hit, čemu je dijelom pridonijela i njezina suradnja s renomiranim umjetnicima poput Baneta Opačića i Marine Tucaković. Kao rezultat njegove popularnosti, album je proglašen najprodavanijim albumom 2005. godine. Nakon izdavanja njenog debitantskog albuma, putanja njezine karijere vinula se u nove visine. Nastupila je na velikom broju glazbenih festivala i konstantno se nalazila među prvih pet sudionika. Osim toga, surađivala je s kolegama glazbenicima na pjesmi koja je trebala biti prijavljena za Beoviziju. Međutim, zbog pritiska javnosti, grupa je na kraju odlučila ne sudjelovati u natjecanju.


Njen ljubavni život je bio poprilično burana sada je Tanja Savić ponovo  pronašla ljubav. Tijekom prošlogodišnje turneje po Americi upoznala je Muhameda, svog sadašnjeg partnera, a veza između njih je bila trenutna. Savić se prije šest mjeseci hvalila skupocjenim poklonima koje joj je donedavni partner dao i otvoreno mu iskazivala ljubav. Međutim, unatoč svojim romantičnim sklonostima, izrazila je želju da ovu aferu zadrži privatnom i daleko od pozornosti medija. “Moje srce je zarobljeno, to je istina. Osvojili smo jedno drugo, moj emotivni partner i ja. Želja mi je da naša veza ostane privatna i da se o njoj ne govori u javnosti, kao što sam izrazila prije nekoliko mjeseci.

Iako je 11 godina mlađi od Tanje, Muhamed je odlučan u svojim željama. Kako bi ostao blizak pjevačici, iz Amerike se preselio u Beograd, što je jasan pokazatelj težine njihove veze. Par trenutno uživa na odmoru, a mi imamo privilegiju vidjeti jednu od rijetkih fotografija na kojoj zajedno poziraju. Sijajući od sreće, čini se da jedva čekaju otići na noć u grad nakon cijelog dana provedenog izležavajući se na suncu. Neosporno je da čine zadivljujući par. Moguće je da je jedina točka neslaganja između Tanje Savić i njezinih roditelja njihovo navodno neslaganje s njezinom odlukom. Tanja je vjerovala da sve ide kako treba dok Muhameda nije upoznala sa svojim roditeljima, da bi naišla na nepredviđenu prepreku. Unatoč njenoj ravnodušnosti prema njegovoj vjeri, njeni roditelji su se protivili toj vezi samo zato što je Muhamed musliman. Tanja je pokušavala nagovoriti svoju majku Živanu da prihvati njenog novog partnera, ali bezuspješno. Živana je bila toliko žestoka protiv njega da je došlo do fizičkog obračuna između nje i Tanje, javlja anonimni izvor.