Otvaranjem njenog “Instagram” profila, javnost u Srbiji dobila je priliku da bolje razume prvu damu zemlje Tamaru Vučić. Nedavno je podijelila svoje fotografije u šetnji prirodom, pokazujući svoju atletsku stranu i izazivajući divljenje među svojim pratiocima.Nedavno objavljivanje fotografija prirode od strane prve dame Srbije naišlo je na veliko divljenje. Tamara, koja se obično viđa u visokim potpeticama, iznenadila je mnoge pokazujući svoju ležernu stranu ovim novim izdanjem.

Dame su bile oduševljene sportskom kolekcijom Tamare Vučić koja je bila i sažeta i inspirativna. I sama Tamara bila je obučena u bijelu majicu s romantičnim detaljima i prikladne šortsove, odišući blistavom i pozitivnom aurom.Za ovaj konkretan ansambl, idealan izbor cipela bio bi par bijelih patika bezvremenskog dizajna. Za kompletiranje outfita dodala je trendi dodatak koji je popularan ove sezone – kačket. Na svakoj fotografiji odiše blistavošću bez napora, sa minimalnom šminkom, nekomplikovanom frizurom i širokim, blistavim osmijehom. Njen izgled je pobrao brojne komplimente, dokaz njene prirodne ljepote.

Supruga Aleksandra Vučića voli da istražuje prirodne lepote Srbije putujući širom zemlje. Ona uživa u obilasku manastira, sunčanju i dugim šetnjama kroz zadivljujuće šume.Gospođa Vučić je u nedavnom postu govorila o važnosti očuvanja prirodnih resursa naše planete. Njeni pratioci bili su oduševljeni njenom porukom, kao i njenim angažovanim držanjem.

Lauren Eisley je jednom rekla: “Voda je možda najmisterioznija supstanca na planeti.” Zaista, prirodni izvori čiste vode su blago koje je i rijetko i magično. Jedan takav izvor je gvozdena voda, poznata i kao “crvena voda”, koja održava temperaturu od oko 5 stepeni. Mirno okruženje prikazano na fotografiji je preko 10 stepeni hladnije od prosječne temperature na suncu, udaljenom samo 50 metara. Tamara Vučić je svojim pratiocima na svom profilu poželela miran i ugodan vikend u sličnom ambijentu.