Lidija Vukićević, poznata glumica, ovih je dana otkrila na koji način održava svoju težinu koja je već nekoliko godina stabilna. Unatoč ulasku u sedmo desetljeće, čini se da je prkosila vremenu. Mnoge zanima koja je tajna njezina mladolikog izgleda i nagađaju je li možda otkrila legendarni izvor mladosti. I činjenica je da glumica izgleda izvanredno.

Iako je njezin izgled naizgled savršen, glumica priznaje da ga nije lako održati. Otvoreno kaže da se pridržava određenih rutina kako bi zadržala njegovan i lijep izgled. Nadalje, radi se o kontinuiranom trudu koji zahtijeva cjeloživotnu posvećenost, a Lidiji je na prvom mjestu briga o svom fizičkom izgledu. Osobno, nikad nisam htjela konzumirati nešto što mi se ne sviđa. Bez obzira na to koliko određena namirnica bila hranjiva, ako ne zadovoljava moje ukusne preferencije, jednostavno je neću konzumirati. Ipak, čvrsto vjerujem da je ključno slušati svoje tijelo jer ono instinktivno traži ono što mu treba. Kako bih se pravilno hranila, radije biram česte, manje obroke nego velike porcije. Obično se suzdržavam od konzumiranja mesa i slatkiša, s izuzetkom koha.

“Najviše konzumiram juhe i variva, pazeći da su bez glutena. Iako nisam službeno informirana da izbjegavam gluten, odlučujem se hraniti na ovaj način. Osim toga, volim žitarice koje sadrže grožđice i brusnice. Posebno mi je drag dodavanja meda u obroke sa začinima poput cimeta i đumbira. Generalno, uživam u tome da što više unosim med u obroke. Simpatična glumica je u intervjuu za “Blic” otkrila svoj omiljeni recept za smuti. Lidija Vukićević poznata je ličnost srpske estrade. Njezina karijera proteže se kroz nekoliko desetljeća i uključuje raznolik niz uloga na filmu, televiziji i kazalištu. Opće je poznata po svojim vještim izvedbama te je za svoj rad primila brojne nagrade i priznanja. Unatoč osobnim i profesionalnim izazovima tijekom svoje karijere, Lidija Vukićević ostala je cijenjena i omiljena osoba u estradnoj zajednici.

Sastojci:

Rižino mlijeko alternativa je  mlijeku koja posljednjih godina postaje sve popularnija. Dobiva se miješanjem zrna riže s vodom i često se obogaćuje vitaminima i mineralima kako bi se osigurala dodatna prehrana. Mnogi ljudi preferiraju rižino mlijeko u odnosu na druge alternative bez mliječnih proizvoda zbog njegovog suptilnog, blago slatkog okusa i kremaste teksture. Osim toga, rižino mlijeko je hipoalergeno i mogu ga konzumirati osobe s intolerancijom na laktozu, alergijama na orašaste plodove i drugim prehrambenim ograničenjima.
Mladi špinat odnosi se na mlade, nježne listove biljke špinata koji se beru prije nego što dostignu punu zrelost. Ovo nježno zelje ima nježnu teksturu i blag okus, što ga čini popularnim sastojkom u salatama, smoothiejima i raznim drugim jelima.
kivi
banana
Grčki jogurt je vrsta jogurta koja ima gušću i kremastiju teksturu u usporedbi s običnim jogurtom. Dobiva se cijeđenjem tekuće sirutke i laktoze pomoću gaze ili papirnatog filtera, što rezultira većom koncentracijom proteina i nižim udjelom šećera. Grčki jogurt svestran je sastojak koji se može koristiti u raznim jelima, od zdjelica za doručak do slanih umaka i marinada.
med
Započnite ulijevanjem željene količine rižinog mlijeka u blender. Nastavite dodavanjem špinata, kivija i banane, tim redom. Na kraju dodajte žlicu grčkog jogurta i žlicu meda u smjesu.

Moj osobni cilj je održati zdravu tjelesnu građu. To ne samo da mi omogućuje slobodnije kretanje, već mi je također omogućilo da prirodnim putem vratim svoju bivšu, mladenačku težinu. Tipično je da žene s godinama postanu opuštene po pitanju svog fizičkog izgleda, ali ja odbijam podleći tom načinu razmišljanja. Dob nema utjecaja na to kako sebe gledam, budući da mi je prioritet pronalaženje načina kako se osjećati zdravo i robusno, a istovremeno održavati težinu koja je ugodna za moje tijelo.

Oglasi - Advertisement