Bojan Karić, član jedne od najimućnijih i najpoznatijih porodica u Srbiji, privukao je pažnju medija svojom romantičnom vezom sa pop zvezdom Jelenom Karleušom, koja je na kraju rezultirala njihovim brakom. Međutim, tabloidi su izvještavali i o njihovom razdvajanju, koje se dogodilo 23. septembra 2004. godine. Njihov brak je bio kratkog veka, trajao je samo tri meseca pre nego što se raspao. Mediji su opširno izvještavali o propasti, mjesecima se upuštajući u moguće uzroke raskola. Međutim njih dvoje su jedno za drugo imali samo lijepe riječi.

Nakon burnog razlaza, sve strane su krenule svojim putem, a biznismen je otkrio svoju radost pored zadivljujuće Maše Nikolić. Maša je ćerka cenjenog reditelja Božidara Nikolića i brat i sestra Jovane Nikolić, pevačice koja je udata za Miškovića. Par se 2007. godine vjenčao i njihova ljubav je postala još posebnija dolaskom njihovih blizanaca Teodora i Tare. Porodičnu sreću upotpunilo je rođenje ovo dvoje mališana, unevši neobjašnjivu količinu radosti u dom Maše i Bojana Karića. Nasljednik bogate porodice Karić povukao se iz očiju javnosti i stvorio idiličnu egzistenciju sebi i svojoj porodici. Kako ne žele da otkrivaju lične detalje, jedini način na koji možemo da dobijemo uvid u njihov život je putem fotografija objavljenih na njihovom Instagram nalogu. Iz ovoga možemo zaključiti da porodica koristi svoje slobodno vrijeme da putuje na što više mjesta.

 

Živeći i radeći na relaciji Beograd-Minsk-Abu Dabi, ne čudi što česta obraćanja Maše i Bojana Karića, zajedno sa porodicom, ne predstavljaju nikakav problem. U stvari, oni potpuno uživaju u svom načinu života, koji bi neki mogli smatrati čudesnim. U gradu Beogradu, porodica Karići naseljava se na uglednom mestu. Njihovo porodično prebivalište zrači opipljivim osjećajem porodične topline, pozitivnosti i ravnoteže.

Ono što na prvi pogled skreće pažnju na Mašin i Bojanin kutak otkriven na društvenim mrežama je aura luksuza. Njihova posvećenost i naporan rad u uređenju prostora vrhunskim namještajem, najmodernijom tehnologijom i neprocjenjivim umjetničkim djelima su nepogrešivi.

Oglasi - Advertisement