Kurševljanka, koja je poznata po svojoj lepoti, već duže vreme se bori sa viškom kilograma Često je primjetna njenaa sposobnost da pretjera, ali posjeduje i znanje da izgubi težinu i izgleda privlačnije nego prije. Milica Todorović je po mnogima jedna od najljepših pjevačica na estradnoj sceni.

Analizirajući okolnosti u kojima se pevačica nalazila, mnogi su došli do zaključka da su naslovi poput „Milica Todorović ugojila“ počeli da kruže dok je još bila u posvećenoj vezi sa svojim koreografom Milošem Paunovićem. Ova ideja je potpuno besmislena jer je, kao njen voljeni i profesionalni trener, trebao biti u mogućnosti da je ubijedi da održava svoj izgled i redovno vježba. Ako on nije mogao, ko bi onda mogao?

Nakon lansiranja prethodno pomenutih naslova, nedugo zatim je par, Milica i Miloš, prekinuo vezu. To ide u prilog ideji da se njihova veza već neko vrijeme bori, što je moglo biti uzrok kasnijeg bezbrižnog držanja pop umjetnika i pretjeranog uživanja u hrani. Jedna od njenih prednosti je njena samosvijest i sposobnost da se redovno procjenjuje. Ona prepoznaje kada je potrebno razmisliti i inventarizirati svoje postupke i odluke.


U svim tim intervalima, njena koncentracija je bila usmerena na modnu umetnost, sa saznanjem da se višak kilograma može prikriti tehnikama stajlinga.
Po ovom principu, na rođendanskoj proslavi svog prijatelja, šminkera Dušana Lazića Laze, obukla je zadivljujući crni kombinezon širokih nogavica i golih ramena. Elegantna odjeća naglasila je njenu figuru, a vješto prikrivala sve nedostatke. Bez sumnje, njena privlačnost i šarm su nepropusni za vrijeme, bez obzira na broj koji je trenutno krasi.

Oglasi - Advertisement