Jasna Milenković Jami, renomirana pjevačica, sa sigurnošću može tvrditi da je sposobna puniti klubove svojim nastupima i iznjedrila hitove koji su osvojili vrhove top lista koji su izdržali test vremena.  Ona je na estradnoj sceni već dugi niz godina i ima veliku bazu obožavatelja.Ipak, njezin najveći ponos i uspjeh njezina je kći Lea.

Jasna Milenković je u intervjuu izjavila da je njena ćerka Jami najvredniji poklon koji je ikada dobila. Oduvijek je bila ponosna na odluku da kćer odgaja sama i smatra je značajnim uspjehom. Odluka da sama odgajam kćer je odluka zbog koje sam neizmjerno ponosna. Kao žene, često podcjenjujemo vlastitu snagu i hrabrost dok se izravno ne suočimo s izazovima.

Za Leu to nije bilo lako jer je morala podnijeti moj teret i raditi puno više od svojih vršnjaka kako bi se dokazala. Ipak, ponosan sam na otpornost i ustrajnost koju sam joj usadio. Ona razumije da je život bitka i što se prije s tim pomirimo, to bolje. Danas, kao maturantica, članica je najboljeg razreda, tečno govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomaciju. Ova postignuća dokaz su njezine hrabrosti i odlučnosti.

Jami, kći Jasne Milenković, postigla je izuzetne akademske rezultate i sada je vrlo uspješna mlada žena koja živi životom o kakvom je oduvijek sanjala. Često putuje, zabavlja se i dosljedno nastoji proširiti svoje znanje. Nakon početnog promatranja, može se činiti da su Lea i Jami  sestre, pri čemu je Lea zrcalna slika njihove majke.  Neki im zamjeraju i plastuične operacije kojima su se podvrgle. Ipak Lea svakodnevno dobiva komplimente na račun te sličnosti.