U ne tako davnoj prošlosti poznata pjevačica Jelena Karleuša se ukrašavala  nevjerojatno dugim pramenovima platinasto plave kose. S obzirom na prirodu ove posebne frizure, koja zahtijeva korištenje ekstenzija za kosu, vladala je velika znatiželja oko izgleda Jelenine prirodne kose nakon što su ekstenzije i obojene perike uklonjene. Jelena je nakon toga otkrila svoj pravi izgled skinuvši periku i umetke za kosu. Iako je njezina kosa zadržala istu nijansu, značajno je podšišana na kraću duljinu.

Važno je napomenuti da je pjevačica Jelena Karleuša na svoj glazbeni put krenula 1995. godine kada je objavila svoj debi singl “Ogledalce”. Kao dio ove prekretnice, producirala je i svoj prvi glazbeni video. Nakon uspješne karijere duge 27 godina, ona je izbacila brojne hitove i stekala široku prepoznatljivost. Jelena svaki dan na platformama društvenih medija dijeli razne slike i video zapise koji je prikazuju u odvažnoj odjeći koja malo ostavlja mašti na volju. Osim toga, često objavljuje isječke s odmora, često ističući svoju istaknutu figuru u kupaćem kostimu s tangama.


Karleuša se od početka svoje karijere opredjeljivala za pripijene kombinacije i minice. Nedavno je na Instagramu osvanula snimka na kojoj Jelena nastupa u crnoj minici tijekom nastupa uživo. U tom razdoblju još nije bila podvrgnuta zahvatu povećanja grudi. Kosa joj je zadržala svoju platinasto plavu boju, ali ju je stilizirala drugačije s dodatkom ispletenih šiški. Osim toga, našminkala se izraženije i intenzivnije u odnosu na današnji izgled.


U tisku su se vrlo brzo pojavili izvještaji o Katarini Tošić, sestri Duška Tošića. Unatoč njezinim prijašnjim nastojanjima da se ne istakne, osobito tijekom vrhunca njegovog braka s Jelenom Karleušom, njezina prisutnost sada je često pod lupom medija zbog stalnih nagađanja oko njihove veze. U pokušaju da ostane nepristrana, Katarina namjerno izbjegava stati na stranu i izmiče pozornosti javnosti. Vrijedi napomenuti da je njezino druženje s Jelenom oduvijek smatrano izrazito pozitivnim. Možda je to razlog zašto Katarine u posljednje vrijeme nema na društvenim mrežama, no oni koji su posjetili njezin profil bili su zaokupljeni drugačijim narativom. Ne može se ne primijetiti frapantna sličnost između sestre Duška Tošića i njegove mlađe kćeri Nike Tošić. Drugim riječima, Nika jako sliči svojoj teti.