Neki ljudi zaista budu savršeni jedno za drugo. Zoricu Brunclik i Kemiša veže dugogodišnja partnerska veza. Ljubavna priča Zorice Brunclik i Miroljuba Anđelovića Kemiša cijenjena je miljenica u javnosti. Iako su se pjevačica i harmonikaš prvi put upoznali prije više od trideset godina, njihov prvi susret bio je daleko od bajke. Dapače, Brunclikovoj je Kemiš bio dosta dosadan.

“Kada sam ga prvi put upoznala, nisam mislila da je on pravi za mene. Nisam ga baš mogla shvatiti. Bio je nametljiv i premršav za moj ukus. Svi su pričali o njemu, ali nikad nije obraćao pažnju na mene .Ljubio bi mi ruku kao tetki”, ispričala je Brunclik u emisiji “Iz profila”.

Međutim, s vremenom joj se perspektiva promijenila i shvatila je da će se jednog dana udati za njega. Dakle, kako su Zorica i Kemiš izgledali kada su konačno odlučili da se zabavljaju? U tom je razdoblju iza sebe imala već dva braka i rodila troje djece. No, glazbenikova bračna povijest tu ne završava. I on se jednom razveo i dobio dvije kćeri. Poznata pjevačica otkrila je svojedobno s kakvim su se izazovima susreli dok su dogovarali prvi romantični susret.

Bilo mi je neugodno priznati joj da sam bila na sastanku s Kemišem na kojem smo se super proveli, s obzirom na moje prošle loše odluke. Nismo mogli otići u hotel ili restoran zbog naših javnih profila. Vozeći se po Beogradu i okolini, u Grockoj nas je zaustavio policajac i zamolio da ga odvezemo zubaru jer je bio u agoniji. Imali smo muke uvjeravajući ga da napuštamo studio, a nakon što ga je ostavio, Miroljub nam je preporučio da odsjednemo u hotelu gdje bi uz pomoć njegovog poznanika mogla biti osigurana naša privatnost. Iako je obećao da će se držati izvan vidokruga dok ne prođem, provirio je iza recepcionerovog stola. Ipak, tajnu nikada nije otkrio i tako je počela naša ljubavna priča. Lokalni mediji prenijeli su priču kako je folk zvijezda u jednom trenutku podijelila svoju životnu priču.