Neke žene postanu majke jako rano u životu ili se toliko dobro drže da izgledaju jako mladoliko. Postavlja se pitanje tko u ovom kontekstu ima ulogu majke i starije sestre. Naša pjevačica podijelila je obiteljsku sliku i izazvala pomutnju među svojim pratiteljima. U razmaku od dvije godine pjevačica Marija Mikić dvaput je iskusila radost majčinstva. U tom kratkom roku rodili su joj se kćerka Đurđa i sin Milija. Kako vrijeme prolazi, njezina obitelj nastavlja postojano rasti. Samo tri mjeseca nakon što je rodila prvo dijete, Marija je dočekala vijest o drugoj trudnoći, ovoga puta sa sinom.

Marija dijeli duboku vezu sa svojom obitelji, posebno s majkom Lelom, koja je nedavno prihvatila ulogu bake. Zbog Lelinog mladolikog izgleda često je ljudi zamjenjuju s Marijinom starijom sestrom. Osim toga, nevjerojatna je sličnost između Marije i njezine sestre Marte, što je potaknulo šale o suvišnosti DNK testa u njihovom slučaju. Ispod fotografije na kojoj su bile sve tri osobe, nalazila se primjedba o neizvjesnosti oko njihovih majčinskih veza, čime se implicira mladolik izgled Leline majke.

Marija je više puta istaknula značajnu ulogu koju njezina majka ima u odgoju kćeri, a povremeno se može to vidjeti na Marijinom Instagram profilu. Žena ispred mene je ona koja me je rodila i prolazila kroz pokrete sa mnom. Često se prisjeća da sam bila dobro odgojena beba. Međutim, kako sam odrastala, počela sam uspostavljati vlastiti identitet, koji je bio drugačiji od onoga što je ona zamislila. Unatoč svojoj početnoj želji za lijepo odgojenom i mirnom kćeri, uspjela je iskorijeniti te osobine u meni. Preobrazila me u osobu koja je postala predsjednica odjela, istaknula se u akademiji i postigla veličinu u sportu poput odbojke.

Izbjegavala sam tradicionalnu ženstvenu odjeću poput haljina, mašni i šminke (barem neko vrijeme) i umjesto toga preferirala ležerniji i sportskiji izgled, s kosom svezanom i u trenirci. Na kraju svoje izjave Marija je izrazila uvjerenje da svaka žena posjeduje herojske kvalitete i suosjećajnu prirodu koja nadilazi očekivanja.