Kako bi proslavila izlazak svoja dva nova albuma koja su izašla u kratkom roku, Jelena Karleuša, renomirana pop zvijezda, odlučila je prirediti nevjerovatan show koji će se dugo pamtiti.Događaj se održao na vrhu užurbanog beogradskog trgovačkog centra, a nazočilo  mu je mnoštvo poznatih ličnosti uz entuzijaste pjevačice. Njezin dolazak na proslavu nezaboravan je prizor, jer zadivljuje promatrače svojim zadivljujućim prisustvom i besprijekornim stilom. Karleuša je još jednom pokazala da je balkanska modna ikona.

U skladu s vizualnom temom svog albuma, Karleuša je na svom pojavljivanju obukla bež haljinu. Naime, nacrtane su joj i obrve, koje je hrabro isfurala u pratećem glazbenom spotu.Čizme marke “Windowsen” izazvale su zapaženu pažnju svojom izuzetnom visinom i dubinom. Cijena ovih čizama je paprena cijena od 3456 eura.

Nakon što je Jelena Karleuša izdala dva nova albuma, vidljivo je da joj se raspoloženje značajno popravilo. Nije teško vidjeti zašto, jer su obje ploče postigle zavidan uspjeh u rekordnom roku. Ona je veselo nasmijana pozirala fotoreporterima koji su se okupili oko nje, a obratila se i novinarima i publici sljedećim riječima.
Ata Images je dobro poznata platforma za stock fotografije, koja pruža golemu zbirku visokokvalitetnih slika za komercijalnu upotrebu. Jelena je započela izjavom da je napravila 11-godišnju pauzu u svojoj diskografiji, te da se od nje očekuje da po povratku isporuči ništa manje od sebe. Zatim je objasnila da je njezin cilj bio pokazati da se njezina glazba i video zapisi mogu održati u odnosu na one globalnih ikona.

Album Alfa trebao je biti nekonvencionalno djelo koje prelazi granice, hrabar potez koji je demonstrirao umjetnikovu spremnost na rizike i izbjegavanje igranja na sigurno. S druge strane, “Omega” je poznati JK sa svježim zaokretom, prikazujući novi aranžman koji udahnjuje novi život originalnom djelu. Jelena je nedavno otkrila da za 8. rujna ima poseban događaj. Iako nije otkrila o čemu se radi, njezini se obožavatelji nadaju da će to biti dugo iščekivani koncert. JK je zaključila na sebi svojstven način: Minutom šutnje odajemo počast estradi nakon “Alfe” i “Omege”. Odajemo im zahvalnost za sve što su učinili.

Oglasi - Advertisement