Nakon stupanja u brak i ispunjavanja dužnosti oca, Cecin nasljednik, u namjeri promicanja mira i zdravog odrastanja svoje djece, Željka i malog Krstana, donio je odluku da se s obitelji preseli iz grada i živi u prirodnije okruženje. Trenutno Veljko i Bogdana Ražnatović nazivaju Titel svojim domom. Oni smatraju da će njihovi sinovi u ovakvom okruženju imati sretnije djetinjstvo.

Bogdanina obitelj na tom području posjeduje imanje, a tu je prostrana kuća. Osim toga, Veljko je naslijedio imanje kao miraz od tazbine i tu namjerava živjeti sa svojom obitelji.Rezidencija Veljka i Bogdane Ražnatović je mirno utočište, udaljeno od frenetičnog tempa gradskog života. Par je pažljivo prilagodio svoje prebivalište kako bi odgovaralo svakoj njihovoj potrebi, uz pomna renoviranja i promišljene aranžmane.

Obitelj je stvorila osobno utočište za sebe i buduće generacije, zajedno s velikim dvorištem koje uključuje velikodušno velik bazen i ljetnu kućicu u kojoj uživaju u toplini sunčanih dana.Veljko i Bogdana Ražnatović nedavno su svom domu dodali novost – suvremenu gimnastičku dvoranu koja se sastoji od preko deset različitih sprava i sprava za vježbanje. Nadalje, teretana se nalazi izvan kuće. Područje namijenjeno za opremu za vježbanje prekriveno je gumenim kockama, čime je površina prilagođena potrebama korisnika za vježbanje. Dodatno, korisnik je prikazao intenzitet svog režima treninga putem Instagram postova.

S obzirom na to da se radi o vrsnom boksaču, ne čudi što se mladi Ražnatović odlučio za preseljenje. Ovaj potez omogućit će mu da se koncentrira na svoju osobnu formu na otvorenom, a s obzirom na to da njegova supruga Bogdana također rado sudjeluje u njegovim treninzima, nema sumnje da je za suprugovu odluku.