Svojom gracioznošću i privlačnošću, vjenčanica Anastasije Ražnatović osvaja sve koji je ugledaju. Obavijest o vjenčanju Anastasije Ražnatović i Nemanje objavljena je na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Vjenčanje je bilo intimnog karaktera, održano u manastiru Rajinovac, koji se nalazi u neposrednoj blizini Beograda. O samom činu javnost je obaviještena nekoliko dana kasnije.

Nakon početne pompe oko Bvlgarijevog bračnog prstenja, fotografije prstenja pojavile su se na raznim platformama. Jedna fotografija posebno je izazvala interes javnosti – ona Anastasije Ražnatović u raskošnoj vjenčanici. Slike novopečenog bračnog para otkrivaju da je njihova svadbena ceremonija bila intimna stvar, kojoj su prisustvovali samo članovi uže obitelji. Nemanja Gudelje bio je odjeven u sivo odijelo i bijelu košulju koju je iskombinirao s tenisicama.


Odjevena u blistavu i raskošnu haljinu koja je bila daleko od obične, Anastasija Ražnatović je na dan svog vjenčanja zračila ljepotom. Sreća mladenaca bila je opipljiva, a njihova ozarena lica izražavala su ushićenje ovom prigodom. Čestitke i lijepe želje pljuštale su sa svih strana, a prva čestitka stigla je od njihovog intimnog prijatelja i šofera.


Od srca čestitam svom bratu, koji je ujedno i moj šef, i njegovoj voljenoj ženi, koja je ujedno i moja sestra. Svjedočiti rastu vaše ljubavi u prekrasnu zajednicu posvećenu božanskim ispunjava me neizmjernim oduševljenjem. Neka vaša ljubav jedno prema drugom raste svakim danom i neka traje do kraja vremena. Ovo su njegove riječi likovanja. Vijest su otkrili isključivo članovima uže obitelji, a Anastasijina majka Ceca bila je posebno presretna kada ju je čula. Još se ne zna hoće li se par odlučiti za tradicionalno srpsko vjenčanje. Nadalje, ostaje neizvjesno hoćemo li gospođu Gudelj imati prilike vidjeti u pravom, a možda i majčinskom, svadbenom ruhu.