Na proslavi 65. godišnjice RTS-a, koja  je održana juče u Beograduu centru pažnje bio je Jovan Memedović, idejni tvorac popularne emisije “Sasvim prirodno”. Mediji koji su bili pozvani izvijestiti o događaju posebno su istaknuli voditelja, prvenstveno zbog narativa o njegovom otkazu. Nadalje, teško je bilo previdjeti upadljivo smanjenje tjelesne težine Jovana Memedovića, o čemu se razgovaralo među prisutnima.

Javnost je bila izjedana znatiželjom o nedavnim promjenama u njegovom životu. Nakon što je dao ostavku na posao, primijećeno je da je smršavio. Teško je dati pojašnjenje o tome jer je Memedović poznat kao prilično izbjegavajući razgovore. Zapravo, u zadnje vrijeme ih je u potpunosti izbjegavao. Ipak, važno je priznati da je Memedović vješt u komunikaciji sa svojim navijačima putem svog Instagram profila. On na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca i često ih obraduje svojim fotkama.

Jovan Memedović posjeduje vještinu ne samo tvrdnji, već i kontraargumenata. No, razlog njegovog nedavnog debljanja ostaje misterij, a dok se više detalja ne sazna, može se samo nagađati. Jovan Memedović je nakon odlaska s mjesta u javnom servisu smršavio, čini se, više od deset kilograma, pa se postavlja pitanje što je moglo uzrokovati tako značajan gubitak kilograma. Puno je nagađanja o razlozima koji stoje iza odluke menadžera da promijeni njihovu prehranu. Neki nagađaju da je motivacija bila povezana sa zdravstvenim problemima, s obzirom na to da menadžer preferira planinsku kuhinju, pršut i sir. Drugi, međutim, vjeruju da su obiteljski sukobi ili tjeskoba proizašle iz ugovornih obveza sa sponzorima koji osiguravaju većinu prihoda menadžera možda igrali ulogu. Bez obzira o kojoj se temi radi, među promatračima postoji konsenzus da Jovan ima impresivan izgled. Jedan od čimbenika koji pridonosi njegovom izgledu je pomlađujuće okruženje planinskog područja. Opće je poznato da Jovan već duže vrijeme posjeduje kolibu izgrađenu isključivo od drveća na Tari i da tu provodi većinu vremena tijekom cijele godine.

Posjeti obitelji, među kojima su sin i kćer, za Memedovića su uobičajeni. Unatoč tome, priznaje da mu je najveće zadovoljstvo provoditi vrijeme nasamo sa svojim psom vukom. Ribolov mu je jedna od omiljenih zabava, no velika su mu veselja i putovanja zbog uspješne spisateljske karijere koja već godinama osvaja publiku. Općenito se slaže da je njegov odlazak iz medijske tvrtke u kojoj je započeo svoju karijeru bio primjeren. Ipak, i dalje je jedan od najomiljenijih voditelja u Srbiji.