U mjesecu srpnju prošle godine Instagram, široko korištena platforma društvenih medija, bila je mjesto objave koja je mnoge uzdrmala. Jelena Karleuša, pjevačica koja je vrlo cijenjena u aktualnoj glazbenoj industriji, oglasila se priopćenjem kako su ona i njezin suprug Duško odlučili raskinuti brak nakon impresivnih 14 godina. “Postigli smo zajednički dogovor i namjeravamo u narednim danima riješiti sva pravna pitanja”, rekla je. Unatoč nedvojbeno teškim trenucima za njihovu obitelj i djecu, Jelena je bila jasna da ne namjerava tražiti sućut u medijima, smatrajući to besmislenim. Ipak, ni danas se ne zna je li do razvoda zaista došlo. Ono što su novinari uspjeli saznati je da par i dalje živi u istoj kući.

Zbog prošlih iskustava ismijavanja i zadiranja u njenu privatnost, navikla se na takav tretman i ne očekuje ništa drugo. Upravo tako se osjećala kada je hrabro objavila njihov prekid. U razdoblju koje je uslijedilo, par je zadržao nizak profil, odlučivši dijeliti snimke svoje djece na raznim platformama društvenih medija umjesto da posjećuju javna događanja.

Na Nikinu ljubav prema nogometnom klubu “Crvena zvezda” mnogo je utjecao njezin otac. Kao bivša igračica renomiranog tima, on joj je usadio žarku strast prema “Zvezdi”. Nika trenira u istoj ustanovi i strastveni je navijač tima. Dok drugi možda teško razlikuju izuzetne nogometne momčadi “Partizana” i “Zvezde”, Nikina sposobnost da uoči suptilne razlike koje ih izdvajaju urođena je. Na kraju je Nike Tošić donio odluku o prelasku u ugledni nogometni klub Zvezde.

Kako bi obavijestila svoje vjerne TikTok pratitelje o svojim značajnim vijestima, posvetila je vrijeme produkciji simpatičnog videa. U videu je objelodanila svoju odluku i toplo pozvala svoje obožavatelje da učine isto otvorena srca.

@.nikaspam

♬ original sound – Water – Felixs left and right toe