Jedan oglas na društvenim mrežama je privukao veliku pažnju korisnika. Čovjek je nedavno dao objavu na Facebook grupi gdje pojedinci mogu prodavati svoje nekretnine izravno bez ikakvih posrednika. Ova posebna gospodska kuća ima prekrasan pogled na tri planinska vrha i ukrašena je prekrasnim cvijećem, privlačeći pažnju mnogih potencijalnih kupaca.

Jedina nejasnoća je stvarna prodajna cijena kuće: je li to 7.000 ili 11.000 eura? Oni koji su neumorno tražili povoljnu vikendicu naletjeli su na poznatom internetskom oglasniku na oglas za identičnu kuću po cijeni od samo 7000 eura. Prodavatelj čak predlaže zamjenu za automobil čija je cijena najviše 5000 eura, uz doplatu ostatka u eurima. Fotografije je popratio sljedećom pisanom izjavom: Ova nekretnina nudi vikendicu i plac od 20 ari koji se nalazi u Miraševcu, svega 3 kilometra od Rače Kragujevačke, do koje se lako dolazi asfaltnim putem. Na parceli se nalazi kameni bunar, a udaljena je samo 500 metara od Miraševačkih toplica koje sadrže ljekovito blato i vodu za koje se kaže da liječe razne reumatske i očne bolesti. Iz same vikendice pruža se prekrasan pogled na planine Homolje, Višak i Rudnik, što je čini pravim rajem za one koji traže predah i prirodne ljepote. Osim toga, na parceli se nalazi 30 njegovanih stabala oraha, posađenih prije dvije godine. Kućica je izrađena od PVC kontejnera sa izolacijom i opremljena je novim namještajem. Vanjski dio vikendice obložen je limom koji imitira izgled pločica, a uključuje dvije natkrivene terase. Iako struja trenutno nije dostupna na imanju, ono je samo 20 metara udaljeno od glavnog izvora električne energije i može se lako priključiti. Ova idilična nekretnina ima cijenu od 11.000 eura i savršeno je utočište za one koji traže odmor i pomlađivanje u zadivljujućem prirodnom okruženju.

Dotična slika je snimka zaslona s Facebooka koja prikazuje popis nekretnina za prodaju koje se sastoje od kuća i parcela u ruralnim područjima.
Nakon čitanja komentara, neki su požurili zatražiti telefonski broj te osobe. S druge strane, bilo je i onih koji su izrazili zebnju na spomen PVC kontejnera, unatoč njihovoj sveprisutnosti u brzim metodama gradnje u svijetu.

Ignjatova vikendica pruža ne samo jednu, već dvije prilike za poslovne pothvate. Prvo, može se iznajmiti za vikend odmor usred prirode, u blizini popularnih toplica s mineralnom vodom. Drugo, novac se može zaraditi berbom nasada oraha, koja je u pravilu prilično skupa, godinu dana. To je dodatak lješnjacima koji se također uzgajaju na imanju. Navedena cijena za ovaj artikl iznosi 7.000 eura. Alternativno, postoji mogućnost zamjene za automobil maksimalne vrijednosti 5.000 eura, uz dodatnu naknadu za razliku u vrijednosti.