Filip Živojinović je 2018. godine oženio Aleksandru Prijović i od tada se posvetio njezinoj karijeri i obitelji. Njihov trenutni status je uspješan. Poznato je da je prvi sin Slobodana Bobe Živojinovića sa Zoricom Desnicom Nakić svojevremeno slovio za vrsnog zavodnika. U bivše veze ovog pojedinca uključene su i neke ugledne osobe, među kojima je i nekoliko godina starija hrvatska pjevačica Maja Šuput. Iako su viđeni zajedno u Novom Vinodolskom, omiljenom ljetovalištu obitelji Živojinović, nije bilo konkretnih dokaza koji bi potkrijepili glasine o njihovoj ljubavnoj vezi. Kad su se glasine počele širiti, odlučili su ih javno odbaciti. Oboje su tvrdili da su samo dobri prijatelji.

Filip je izjavio da unatoč tome što imaju zajedničke poznanike i provode dosta vremena zajedno, među njima nikad nije bilo romantičnih ili intimnih veza. Filip je 2009. godine bio u vezi sa svojom tadašnjom službenom djevojkom Sofijom Milošević. Ovo je bila prva javna veza za Philipa. Ubrzo nakon početka njihove romanse, Filip je otišao u Houston na studij, dok je Sofija tek krenula u manekensku karijeru i ambiciozno planira raditi u modnim prijestolnicama Milanu i New Yorku.

Sofija je jednom prilikom ispričala kako je upoznala bivšeg dečka. U početku ih je upoznao zajednički prijatelj i počeli su izlaziti neko vrijeme prije nego što su konačno prekinuli. Unatoč početnom skepticizmu svoje majke, bila je ugodno iznenađena njegovom ljubaznošću i inteligencijom kada ga je osobno upoznala. Dok su se vinuli u nebo u balonu iznad Zrenjanina, Filip i Sofija su obuzeti uzbuđenjem avanture odlučili su se zaručiti. Filip je tada imao 24 godine, a Sofija 19. Nažalost, njihove su zaruke bile kratkog vijeka i nikada nisu stigli do oltara.


Filip je 2011. godine za vrijeme njegovog boravka u Americi upoznao Maju Mandžuku, glumicu koja je karijeru nastavila u Americi. Njih dvoje prvi put su se zajednički pojavili na koncertu Zdravka Čolića i potvrdili da su u romantičnoj vezi. Zajedno su živjeli u Los Angelesu. Nakon što su u javnosti proglašeni jednim od najatraktivnijih parova, nakon četiri godine odlučili su prekinuti svoju gorljivu romansu. Živojinović se vratio u Srbiju i trenutno je u sretnom braku s Prijom, s kojom ima sina Aleksandra.