Biti dijete poznatih roditelja nije nimalo lako jer se uvijek nalazite pod svetlom reflektora i javnost i mediji žele znati sve o vašem životu. To dobro zna i sin poznatog glumca Irfana Mensura i voditeljice Srne Lango koji je nedavno odlučio stati  na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Javnost i mediji već nekoliko dana s nestrpljenjem iščekuju da zavire u zajednički životni prostor Pavla Mensura i Nastasje Stošić. Ova se znatiželja dodatno potaknula nakon zaruka para u Italiji tijekom ljeta.

Pavle i njegova partnerica, voditeljica vijesti, zaokupili su pozornost javnosti zbog najave skorog vjenčanja. Od tada je svaka tema koja se odnosi na ovaj par postala izvor fascinacije za mnoge. Nastasija, koja se ranije hvalila značajnim brojem pratilaca na Instagramu, uspjela je udvostručiti taj broj i sada ima ogroman broj ljudi koji nestrpljivo prate svaki njen korak.

Danas je na spomenutoj društvenoj mreži podijelila dio svog i Pavlovog osobnog prostora. Očito ostaje nesvjesna težine ove informacije. Iz ograničenih dostupnih fotografija može se naslutiti da stan Pavla Mensura i Nastasije Stošić krasi kolekcija modernog namještaja u tamno sivoj boji. Na zidovima kuće izložene su razne vrijedne slike.

Ostaje za vidjeti hoće li buduća mladenka otkriti još koji dio svog prebivališta, a šuška se da će par prije vjenčanja svoj stan prilagoditi svom životnom stilu i stvoriti mirno utočište u kojem će moći zabavljati svoje voljene one. Samo će vrijeme pokazati ishod. Srna Lango, koja će uskoro postati svekrva, Nastasiju je promatrala iz jedinstvene perspektive. Uvriježeno je mišljenje da će Srna Lango biti dragocjen gost u njihovom kućanstvu.