Više od dvadeset godina ostaje neriješena misterija zagonetnog nestanka poznatog folk pjevača Dušana “Duška” Kostića. Godine 1996. Kostić je nestao bez ikakvog vidljivog traga, pa je ovaj slučaj obavijen velom enigme. Mnogi danas ni ne znaju ko je on ali njegov najveći hit znaju od riječi do riječi.

Aleksandra Prijović svojim zadivljujućim izgledom i iznimnim vokalnim talentom ima smisla da hipnotiše publiku svojom obradom hit pjesme “Sačuvaj tajnu ljubavi moja”.  Tijekom prve izvedbe pjesmu “Sačuvaj tajnu, ljubavi moja” otpjevao je pokojni Dušan Kostić. Kostić je bio poznat po svom strastvenom i jedinstvenom izvođenju ove pjesme, unatoč mnogim nedaćama s kojima se suočio u životu, a koje su kulminirale tragedijom. Iako njegova interpretacija ovog djela ga je katapultirala u slavu, Kostićev put obilježen je brojnim preprekama i padovima.

13. svibnja 1996. bio je dan velike tragedije, koji je za mnoge ostao nezaboravan. Na Pančevačkom mostu u Beogradu Dušan Kostić doživio je nesretnu sudbinu. Šokantno, pjevač je odlučio okončati život skokom s mosta, ostavivši javnost u nevjerici. Točnost ove verzije nikada nije provjerena, a brojni pojedinci dovode u pitanje njezinu valjanost. Tragični gubitak Dušana, perspektivnog pjevača, mnoge je ostavio u šoku. Mediji su se odmah raspisali o događaju, navodeći kako je Dušan navodno bio svjedok preskakanja ograde Pančevačkog mosta, točnije između stupova 39 i 41, a da njegovo tijelo nije pronađeno. Nakon razornog incidenta, njegova izvedba pjesme Sačuvaj tajnu ljubavi moja  poprimila je novu, duboku emotivnu dubinu. Pjesma je postala posveta Dušanu, podsjetnik na njegovu nesretnu smrt, a Aleksandra Prijović joj je udahnula novi život svojom obradom.

Na mjestu nesreće pronađene su Dušanove stvari, torbica i osobni dokumenti. Međutim, detalji oko ovog aspekta slučaja i dalje su obavijeni velom tajne. Zanimljivo je da su torba i dokumenti bili potpuno suhi, što dovodi u pitanje službenu tvrdnju da je Dušan skočio u rijeku. Nadalje, tijelo Dušana Kostića još nije pronađeno, što dodatno otežava utvrđivanje onoga što je dovelo do njegovog nestanka. Nekoliko dana nakon tragičnog događaja gospođi Nevenki stiglo je kratko pismo na kućnu adresu, kao i Duškovim roditeljima u Leskovcu. Sadržaj pisma samo je produbio glasine i upite oko incidenta. Sadržala je jednostavnu poruku: “Jako te volim. Molim te, oprosti mi.” Bez ikakve naznake o pošiljateljevom identitetu ili pripadnosti, bilo je dovoljno prostora za nagađanja i pretpostavke o sudbini Dušana Kostića. Enigmatična priča o nestanku slavnog pjevača ostaje misterij, ostavljajući za sobom mnoštvo neodgovorenih pitanja i pretpostavki. Unatoč vremenu koje je prošlo od tog kobnog dana 1996., voljeni ljudi, odani navijači i znatiželjna javnost nastavljaju tražiti istinu iza ovog zbunjujućeg događaja.