Ljubavni život pjevača Darka Lazića je često tema napisa medija a sada se u središtu pažnje našla njegova majka. Dve i po godine nakon Milanove smrti, Branka, majka Darka Lazića, ponovo je pronašla ljubav. Izveštaji pokazuju da je poslednjih deset meseci bila u romantičnoj vezi sa Draganom. Dragan, koji je iz Velikog Gradišta, već duže vreme boravi i radi u Holandiji. Branka poznaje Dragana nekoliko godina. Iako ga je porodica Lazić ranije upoznala dok je živjela u Holandiji, nisu bili naročito bliski. Tokom pevačevog venčanja, Darko i njegov brat srdačno su dočekali Dragana. Dragan je razveden i ima petoro djece.

 

Budući da ne prati lokalne vijesti, nije znao za Milanov odlazak. Tek kada je čuo za Milanovu smrt, obratio se Branki preko Fejsbuka i izrazio saučešće. Nakon višemjesečne prepiske, razvili su romantičnu vezu i počeli izlaziti. Dragan je sticajem nepredviđenih okolnosti otvorio firmu u Beogradu i na kraju otputovao da upozna Branku.

Izvor od poverenja blizak porodici Lazić javlja da je Draganasrdačno dočekala porodica i da su se svi složili da treba da prisustvuje venčanju. Svoje vreme deli između Srbije i Holandije i uspostavio je dobar odnos sa Brankom. Porodica ne osuđuje niti se miješa u lične odnose ili brakove, prihvatajući sudbinu kakva ona jeste.

Kada je Branka morala sinivima Darku i Draganu da kaže za svog novog partnera, bila je zabrinuta zbog njihove reakcije. Međutim, odmah su im pružili podršku kada im je objasnila situaciju, što joj je donelo ogromno olakšanje. Darko je istakao značaj Brankinog zadovoljstva i blagostanja, navodeći da ona ima pravo na svoj život.