Na premijernoj večeri predstave “Bolest mladosti”, ljupka supruga Dragana Bjelogrlića Maja pojavila se bez muža pored sebe. Fotografi su bili fokusirani na snimanje Majinih trenutaka, dok ostaje nejasno da li je Bjela namjerno izbjegavao medije ili je njegov izostanak bio zbog promocije njegovog najnovijeg filma „Čuvari formule” na kojem je u posljednje vrijeme angažovan. Maju zovu zbog njene ljepote i srpskom Monikom Beluči.

Maja, supruga Dragana Bjelogrlića, uhvaćena je u zadivljujućem crno-belom ansamblu koji ju je besprekorno upotpunio. Nosila je moderan izgled bermuda i  bijele košulje, koja se smatra bezvremenskom modnom ikonom i koju je bivša manekenka besprijekorno stilizirala. Njen izbor nakita znalački je podigao outfit, dok su njena šminka i frizura besprijekorno odabrane kako bi na najsjajniji način istakle njene crte lica. Glumica Tamara Dragičević prisustvovala je te večeri da podrži svog supruga, bliskog prijatelja Maje Bjelogrlić i Draganove ćerke Mie. Tokom događaja, Maja se slikala u društvu Tamare.

Inače Maja i Dragan su u februaru obeležili dvadeset petu godišnjicu braka putovanjem u Majami u znak sećanja na njihovu neraskidivu vezu. Tokom godina, par se suočavao i savladavao brojne lične i profesionalne izazove, čineći putovanje prikladnim i lijepim slavljem njihove ljubavi.

Njihova ljubavna priča bila je sve samo ne konvencionalna; nisu se dugo poznavali pre nego što su im se putevi ukrstili nakon uzbudljive zabave u Beogradu. Draganova smelost te noći nagovestila je odlučujuće trenutke njihove zajedničke budućnosti. Odveo je Maju u Barandu, šarmantno banatsko selo koje će imati značajno značenje u njihovoj vezi. Tada joj je rekao da će tu rasti njena djeca ako bude pametna i tako je i bilo.

Oglasi - Advertisement