Sredinom marta Nikola i Milica Rađen na svijet su poželjeli dobrodošlicu svom novorođenom sinu Alekseju. Iako je bivšem vaterpolistu ovo treće dijete, Milici je prvo. Čini se da mlada pjevačica cijeni svaki trenutak majčinstva i nastoji što više vremena provoditi sa svojim voljenim djetetom. Rađen iz braka sa Anom Kokić ima dvije kćerke. Čim je Aleksej došao u njihov svijet, Milica je s oduševljenjem prihvaćala svaku novu prekretnicu u bebinom životu. Od prve igračke do prve riječi, svaki se trenutak cijenio. A sada je vrijeme za Aleksejev prvi odmor.

 

Supruga Nikole Rađena objavila je više fotografija na kojima je sa sinom na obali mora. Jedna od ovih fotografija prikazuje malog Alekseja u šalupi na vodi, široko se cerekajući, prizor koji može omekšati i najvećeg stoičnog pojedinca. Možda je istina da krv nije voda, ili se barem tako čini u ovom scenariju. Mladi Aleksej pokazao se kao vrlo vješt u snalaženju u vodi, što je iznenadilo njegovu majku Milicu. Bila je zatečena razmjerom plivačkih sposobnosti svoje bebe.

Nikola već razmišlja o vaterpolskoj poziciji koju će zauzeti nasljednik, s obzirom na njihovu genetsku predispoziciju i evidentan talent. Važno je napomenuti da je pjevačica izrazila intenzivne emocije kada je razgovarala o porodu svog djeteta. Imala je sreću da je porod protekao bez problema, što joj je omogućila iznimna njega njezinog tima stručnjaka.

Pjevačica je izrazila zahvalnost najboljoj doktorici na svijetu, kao i cijelom timu u rodilištu, uključujući babice, medicinske sestre i anesteziologe. Poželjela je da može na odgovarajući način izraziti svoju zahvalnost za prekrasno iskustvo koje su pružili, kao i njihov nepokolebljivi trud i podršku. Pjevačica je priznala da je život dobio novo značenje zahvaljujući njihovoj brizi i pažnji.