Stan Vojina Ćetkovića u Kruševcu nalazi se u trokatnici i već je neko vrijeme u njegovoj obitelji. Kuća koja se nalazi u naselju Bagdala vješto je modificirana za smještaj četveročlanog kućanstva. Tijekom mladosti izvođač i njegov brat Bojan bili su obasuti ljubavlju jer su se roditelji svim srcem posvetili njihovom odgoju. Kao rezultat toga, sada mogu ponosno razmišljati o divnom i mirnom djetinjstvu.

 


Majka Slobodanka i otac Čedomir dali su mnogo truda kako bi se njihovi sinovi, oboje uključeni u scensku umjetnost, razvili u ličnosti čestite, marljive, poštene, ustrajne i zahvalne. Iako nije posebno prostran, Vojin Ćetković njeguje svoj dom u Kruševcu iu njemu se često okuplja sa svojim najmilijima. Svaki kutak ima sentimentalnu vrijednost za glumca, evocirajući sjećanja na cijenjenu tradiciju iz prošlih dana.

Sloboda, zajedno sa svojim kćerkama Verom i Milom, često rado posjećuju rodni Vojinov grad kako bi vidjeli svoju rodbinu. Među onima koje posjećuju na ovim putovanjima su i baka i djed, kao i stric koji trenutno živi u Kruševcu i ne planira se preseliti. Kruševac je poznat po tome što je rodni grad nekoliko proslavljenih umjetnika koji su potekli iz njega. Ovi umjetnici, među njima i Vojin, koji je također bio rodom iz grada, bili su poznati i priznati po svom izuzetnom talentu. Međutim, prema oporuci njegovih bivših sumještana, Vojin je bio previše skroman da bi priznao vlastita postignuća.

Prema riječima onih koji žive u okolici, glumac uživa navratiti do svojih prijatelja i pozdraviti sve na koje naiđe na ulici. Uz to, često pominju da je djetinjstvo proveo u jednom od najživopisnijih kruševačkih kvartova Vidljivo je da Kruševljani jako cijene Vojina, a nije teško vidjeti zašto. On je danas jedan od najomiljenijih glumaca u regiji.

Oglasi - Advertisement