Tanja Savić iznenadila je obožavatelje predstavivši svog novog partnera Muhameda Mukija Bešića, koji radi kao pilot. Pevačica je prvi put na društvenim mrežama podelila fotografije sebe i svog dečka, uz poruku u kojoj se ističe važnost pokretanja iz početka i ostvarivanja svojih želja. Tanja se zahvaljuje u objavi, navodeći da se molila za ovaj trenutak i da se konačno ostvario. Uprkos glasinama koje su mjesecima kružile o Muhammedu, koji je 11 godina mlađi od nje, Tanja ga ranije nije identifikovala. Međutim, prema izvoru bliskom pjevačici, to se sada promijenilo. Muhamed je navodno zaprosio Tanju tokom romantične večere u Egiptu, gdje su trenutno na odmoru sa njenom djecom, a ona je prihvatila. Iako je Tanja još uvek u zakonskom braku sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, odlučila je da napravi ovaj značajan iskorak u svom životu. Inače njen emotivni život je u posljednje vrijeme u fokusu javnosti i medija.

Tanja trenutno odmara od užurbane ljetne sezone i uživa na odmoru u Egiptu sa svojim dečkom Muhamedom i njihovom djecom. Iako su zajedno od početka godine, njihova veza je nakratko prekinuta zbog protivljenja roditelja. Roditelji su bili protiv veze zbog razlike u vjeri i godinama. Živana, Tanjina majka, posebno nije odobravala Muhameda i odbijala je da ga prizna. Međutim, Tanju više ne brine majčino neodobravanje jer je sigurna u svoju ljubav prema Muhamedu i zahvalna što su ga njena djeca prihvatila. Pouzdani izvor prenosi da je Muhamed zaprosio Tanju tokom romantične večere u luksuznom odmaralištu u Egiptu. Verenički prsten je kupio pre nego što su otišli iz Beograda i sakrio ga u kofer. Prosba je za Tanju bila potpuno iznenađenje i dogodila se tokom večernjeg nastupa jedne pevačice.

Nakon što je sa oduševljenjem izrazila saglasnost, Tanja je naišla na značajnu prepreku na svom putu. Uprkos želji da se bez odlaganja uda za Muhameda, ona je i dalje pravno vezana za Dušana i teško se razvodi od njega. Ipak, Tanja ostaje uvjerena da će uskoro riješiti ovaj problem. Na Instagram objavi snimljenoj nakon prosidbe, može se vidjeti kako blista od radosti dok nosi bijelu haljinu i pokazuje dijamantski prsten na prstu. Naš izvor nas je obavijestio da su Tanja i Muhamed odlučili da svoju vezu objave i planiraju da uskoro postanu zvanični partneri. Međutim, kada smo pokušali da kontaktiramo Tanju za komentar, nismo dobili odgovor.

Kada su pozvali da Tanjinoj majci Živani čestitaju novog muža njene ćerke i pitali šta misli, ona je ljutito spustila slušalicu. Tanjin partner, Muhamed Muki Bešić, profesionalni je pilot sa 27 godina. Iako je rođen u Bosni i Hercegovini, već nekoliko godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegova ljubav prema putovanjima vidljiva je iz njegovog Instagram profila, kao i strast prema luksuznim vozilima i jahtama, pored aviona.