Poznato je da obožavatelji Svetlane Cece Ražnatović znaju koliku ljubav i poštovanje dijele njeni potomci. Glazbena ikona tijekom javnih istupa često je priznavala zaštitnički karakter svoje prvorođene kćeri prema mlađoj sestri. Međutim, Anastasija ima smisla za namjerno provociranje starijeg brata i sestre, što dovodi do kratkih sukoba koji se brzo rješavaju. Kao djeca, svađe Anastasije i Veljka Ražnatovića bile su svakodnevica i događale su se više puta dnevno. Međutim, kao odrasli i sada u braku, takvi sporovi između brata i sestre su rijetki.

Nasuprot tome, Cecina djeca pružaju jedno drugom značajnu potporu, ohrabrenje i pouzdan izvor utjehe u trenucima emocionalne nevolje.Njihovo poznavanje međusobnih gesta, očekivanja i reakcija omogućuje im da s lakoćom umiruju i uzdižu jedno drugo.Jedno od objašnjenja zašto je glazbena senzacija odlučila otputovati u Beograd odmah nakon vjenčanja s Nemanjom Gudeljem je i želja za Veljkovim prisustvom.Anastasija nastoji dosta vremena posvetiti bratu i njegovim sinovima Željku i Krstanu. I jedno i drugo svakim danom postaje sve intrigantnije i ugodnije.

Dok boravi u Beogradu voli se sastati s prijateljicama, ali i popričati s majkom, tetom i šogoricom uz šalicu kave. Tijekom tih razgovora ne samo da zadire u važne životne teme, već s njima razmjenjuje savjete o ljepoti. Anastasia marljivo održava svoj fizički izgled. Tijekom trudnoće usvojila je strogi režim prehrane.

Osim toga, prema šaljivom videu objavljenom na Veljkovom profilu, čini se da je i ona predana redovitom prakticiranju joge.
Tijekom vježbe Cecin nasljednik pokušao je nahuškati sestru i dovesti je do dezorijentacije. Njegovi napori su bili bezuspješni, te ju je pribjegao gurnuti, što je rezultiralo padom. Anastasia je potom pokušala udariti brata dok je pokušavala stati na noge. Preslatka svađa između Anastasije i Veljka Ražnatovića svima je izmamila osmijehe na lica. Ovo je još jednom potvrdilo duboku vezu između njih dvoje. Jasno je da su i dalje bliski iako je Tasa sada u Španiji našla svoju sreću.

Oglasi - Advertisement