Danas vam pišemo o jednom kontroverznom paru i jako neočekivanom ishodu između njih dvoje koji je šokirao fanove diljem Balkana. Miljana Kulić nedavno je javno objavila da se rastala od Nenada Macanovića Bebice. Razlog razlaza je, kako je otkrila, Macanovićeva krađa od njezine majke Marije.

Nažalost, zdravstveno stanje Marije Kulić se nakon incidenta počelo naglo pogoršavati, zbog čega je hospitalizirana. U vidno potresenom stanju, Miljana je jučer izrazila razočaranje Bebicom i izjavila kako se prema njemu ponašala kao prema vlastitom djetetu, ne očekujući takvu izdaju njihove dobrote. Miljana je dalje objasnila da je narušeno zdravlje njene majke direktna posljedica stresa pod kojim je bila posljednjih dana, a pritisak joj je trenutno alarmantnih 220/114. Miljana je to pripisala Nenadovim radnjama da je objavio majčin broj telefona, zbog čega je njezina majka postala toliko uznemirena da se nije mogla pribrati, što je dovelo do njezine hospitalizacije.

Stalni poremećaji koje uzrokuje beba i blijeda put njezina oca samo su povećali njihove trenutne borbe. Miljana je morala hitno prevesti majku u bolnicu i odmah je primljena. Da vam podstakne pamćenje, Kulić je otkrila da je Bebić posudio iznos od deset tisuća eura i nakon toga napustio njihovo prebivalište. No, Bebić tvrdi da su ga iskoristili i on je dužan, a ne obrnuto.

Napomenimo da je Marija već imala nekoliko zdravstvenih problema, a svako daljnje pogoršanje njezinog stanja moglo bi biti kobno. Ovakav zaplet u ljubavnom životu Kulićke i njenog sada bivšeg partnera je sigurno mnoge ljude šokiralo i ostavilo bez teksta, a mi se toplo nadamo da će se Marija oporaviti čim prije i vratiti u normalu.