Jučer su nasljednici slavnog Siniše Mihajlovića, Dušan i Virginia, zajedno sa vlastitom nasljednicom, otputovali u srpsku prijestolnicu. Mihinu mlađu kćer, u društvu vlastite kćeri Vjolante Voljako i brata Dušana, na aerodromu u Beogradu dočekao je , Sinišin brat. Mihina dvogodišnja unuka Vjolante prvi je put u posjetu našoj zemlji. Po njezinu dolasku, Mihin brat Dražen nestrpljivo je zagrlio bratovu unuku prije nego što se pozdravio sa   nećakom i nećakinjom. Zajedno su svi kao obitelj napustili aerodrom. Mihina majka sigurno j esa velikim nestrpljenjem dočekala svoju praunuku.

Još od djetinjstva Mihina kći i ostala djeca proslavljenog nogometaša obožavaju posjete Srbiji. Obiteljsko kućanstvo svjedoči o dubokom poštovanju srpske tradicije, što otkriva Sinišinu skromnost i nepretencioznost, unatoč golemom uspjehu. U prosincu prošle godine svijet je svjedočio veličanstvenoj i dostojanstvenoj sahrani Siniše Mihajlovića, najvećeg nogometnog šampiona, strijelca i trenera koji je saahranjen u Italiji u kojoj je godinama živio i radio. Od njega su se, uz njegovu obitelj, oprostili i brojni  pojedinci sa svih strana svijeta, ali i nogometaši i suigračii koji su više od stoljeća poštovali djelo i lik velikog Mihe.

Siniša Mihajlović zauvijek će ostati upamćen kao nogometaš koji nije ustuknuo pred protivničkim igračima. Bio je poznat po svojoj sposobnosti da im prođe kroz noge ako je potrebno, često zabijajući golove u zadnjim trenucima. Osim toga, bio je čovjek koji je cijenio svoj život, posebno svoju obitelj.

Njegova supruga Arijana ostala mu je stalni izvor podrške tijekom njegovih borbi, a zajedno su odgojili petero izvrsne djece. Iznad svega, bio je izuzetan humanitarac. Mnogima će ga se rado sjećati kao izuzetnu osobu elegantnog ponašanja. Strastveno se zalagao za pravdu, ali je također bio poznat po svojoj dobroj i istinitoj prirodi, govoreći samo riječi pozitivne i iskrene.