Rođena 22. rujna 1995. godine u gradu Somboru, Aleksandra Prijović pjevačica je pop-folk žanra, poznata dijelom i po sudjelovanju u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Trenutno je u braku sa srpskim sportskim agentom i menadžerom Filipom Živojinovićem, s kojim ima sina Aleksandra. Par svoje vrijeme dijeli između Beograda i Los Angelesa iz poslovnih i privatnih razloga.

Aleksandra Prijović, proslavljena pjevačica, održala je niz nezaboravnih koncerata u tri večeri u beogradskoj Areni. Također rasprodala je i tri koncerta u zagrebačkoj Areni a i u Sarajevu vlada veliko interesovanje z anjen nastup. Prijović je otkrila i da je u prodaju pustila ulaznice za četvrtu zagrebačku Arenu koje su se brzo rasprodale. Osim toga, uspjela je rasprodati karte za Čair u jednom danu. Kao rezultat ogromnog entuzijazma koji okružuje njezine nastupe, pojavila se pomama društvenih medija za slikama koje dokumentiraju ranije faze njezine karijere. Fokus je na njezinom izgledu kada je bila na audiciji za glazbeno natjecanje Zvezde Granda, a pojedinci su komentirali njezine karakteristike i tjelesnu građu prije operacije. Jedna fotografija posebno je privukla pozornost korisnika Twittera.

Aleksandra je na fotografiji uhvaćena u mini haljini u udobnosti svoje spavaće sobe. Unatoč tome što ne nosi nimalo šminke, smiješi se i zauzima pozu pred kamerom. Njezini pratitelji pomno su promatrali sliku, a zabilježili su i sitnice poput vidljivih ružičastih naramenica grudnjaka te činjenicu da je klima uređaj spojen na struju preko utikača. Prije nego što pogledate kako pjevačica trenutno izgleda, bitno je ispitati izgled pjevačice u nekom ranijem razdoblju.

Među ostavljenim komentarima bilo je onih koji su se fokusirali isključivo na njezin fizički izgled, koji je ostao relativno postojan, i drugih koji su izrazili divljenje njezinom usponu do slave, s obzirom na njezine skromne početke u ruralnoj zajednici.