S obzirom na obiteljsku prošlost dviju ikona glazbene industrije, bilo je samo pitanje vremena kada će doći do modnog obračuna njihovih nasljednika. U jednom kutu smjestila se Manuela, kći Dragane Mirković, koja svoje osobne stvari već duže vrijeme drži podalje od svjetla reflektora. Za razliku od nje Anastasija, koja je nasljednica Cece Ražnatović, već je dulje vrijeme duboko u estradi.

Prošlo je tek godinu dana otkako se Manuela počela angažirati na društvenim mrežama, no u tom kratkom vremenu svjedočili smo njezinom uglađenom i sofisticiranom smislu za modu. Često je viđaju kako nosi pripijene i prozračne haljine, uparene s jednostavnim, ali besprijekornim stajlingom koji ističe njezinu prirodnu ljepotu. U mjesecu lipnju Dragana Mirković i Toni Bijelić priredili su veliku proslavu za 21. rođendan svoje kćeri. Kći je blistala u čarobnoj, nježno ružičastoj haljini koja je dala čar prigodi. Budući da je ovo inauguracijsko slavlje otkako se obitelj preselila u dvorac Ebenfoot, razumno je da su odabrali ovu prekrasnu lokaciju za nezaboravno okupljanje. U uređenju središnjeg atrija dvorca, koji je bio obasjan raznim nijansama ružičaste, strogo su se poštovale želje slavljenice. Dragana je preuzela ulogu koordinatorice programa, posvetivši više od dva mjeseca procesu planiranja kako bi svaki detalj bio besprijekoran.


Anastasia je već godinama istaknuta figura u medijima i često se pojavljuje na naslovnicama. Ona ostaje u tijeku s aktualnim modnim trendovima i unosi ih u svoju garderobu. U njezinoj kolekciji mogu se pronaći odjevni predmeti nekoliko poznatih dizajnera. Dvojac majka-kći jako je zainteresiran za praćenje najnovijih modnih trendova, što dovodi do značajnih izdataka za njihovu garderobu. To je potvrdila i Anastasia koja je cijelu zaradu od prvog nastupa iskoristila za shopping u Parizu.


“Istražila sam cijeli Pariz tijekom svog posjeta. Kako se kaže, prvo “trošenje” treba biti na sebe ili bližnje i taj sam savjet primla k srcu. Možda sam i pretjerala, ali to je samo šala. Šoping je bio jedna od mojih omiljenih aktivnosti u Parizu, jer je obilje mogućnosti bilo neviđeno. Iskoristila sam vrijeme i otišla potpuno zadovoljna”, ispričala je Anastasia za Telegraf, blistajući od radosti. Anastasija i Manuela, unatoč tome što su iste dobi, imaju različite i jedinstvene stilove koji ih razlikuju jedna od druge.