Seka Aleksić je veoma omiljena folk pevačica u regionu, poznata ne samo po svojoj muzici već i po svojoj ličnosti i načinu života. Pre skoro sedam godina, nakon mukotrpnog puta do začeća, Seka Aleksić rodila je svog prvog sina Jakova Piljkića.

Seka izražava duboki osjećaj ponosa na svog sina Jakova, jer je izrastao u dječaka vrijednog divljenja, uprkos revnosti i pažnji njegovih roditelja i rođaka. To je uglavnom zbog činjenice da su mu roditelji uvijek usađivali odgovarajuće vrijednosti i pazili da ga ne razmaze. Jakovljevo savladavanje svakog pojedinog slova abecede prije nekoliko godina bilo je značajno dostignuće. Od tada je više puta pročitao Dječju Bibliju od korica do korica. Osim toga, Jakov ima prirodni talenat za crtanje, što će imati priliku da pokaže u školi u narednom jesenjem semestru.

Od početka školske godine, 1. septembra, najstariji sin Seke Aleksić najbolji je među svojim drugovima iz razreda. Muzičarka je na Tviteru podelila svoj ponos i uzbuđenje. Kako kaže Seka, njoj i ostalim roditeljima prvačića dat je spisak drugova iz razreda njihove djece. Ona je u suzama izrazila svoju sreću kada je primila vest, jer je to radostan trenutak za svakog roditelja.

Mnogi njeni obožavaoci osjetili su duboku povezanost s njenom izjavom, jer su se živo sjećali raznih izazova koje je pjevačica morala savladati prije nego što je konačno doživjela majčinstvo. Rado su se prisjećali i njenog ushićenja nakon rođenja Jakova, njenog djeteta. Sekin uži krug pratilaca, prijatelja, poznanika i kolega presrećni su zbog nje i upućuju joj tople pozdrave tokom dana. Osim toga, očekuje se da bi nešto slično u narednim godinama mogao doživeti i mlađi naslednik estradne zvijezde, Jovan. Seka je još jednom pokazala koliko je privržena mama.

Oglasi - Advertisement