Rijetkost je svjedočiti pravim prijateljstvima u domaćim estradnim emisijama. Međutim, Jovan Joksimović i Aleksandar Radović su imali tu sreću da u određenom periodu života dele duboku vezu. Jovana Joksimović je tada bila u privrženoj vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Aleksandra je nestrpljivo iščekivala radosnu proslavu Jovaninih veridbi, ali je događaj dobio neočekivani obrt. Jovana je odlučila da prekine vezu sa direktorom BK televizije, jer joj je srce zarobio sada već suprug Željko Joksimović. Par ima troje djece i već deceniju uživa u svojoj ljubavi.

Brzi povratak Aleksandra nakon njegovog petnaestodnevnog braka koji se završio razvodom zatekao je javnost. Šok nije proizašao iz njegovog ulaska u novu romantičnu vezu, već zbog toga što je to bilo s pouzdanim licem njegove prethodne partnerke. Kada je komunikacija između Jovane Joksimović i Aleksandre Radović prestala, Aleksandra je ubrzo započela romantičnu vezu sa Zeremskim.

Kada su Aleksandra i Zeremski postali roditelji ćerke Nine, to je bila radosna prilika. Međutim, njihova veza je prekinuta samo mjesec dana nakon Nininog dolaska. Zbog toga je Aleksandra Radović donela odluku da svoj lični život drži podalje od očiju javnosti. Pored toga, njeno prijateljstvo sa Jovanom pretrpelo je nepopravljivu štetu i nikada se nije moglo spasiti.

Izvori koji su upućeni u ovu stvar javili su da Jovana Aleksandra nije mogla da oprosti svom bivšem partneru njegovu romantičnu vezu sa Zeremskim. To je navodno zbog neizrečenog pravila među ženama da izbjegavaju bilo kakve ljubavne zaplete s bivšim djevojkama ili prijateljima. Da bi se situacija dodatno pojačala, kružile su glasine da je upravo Aleksandra nastupila na Jovaninoj žurci sa Zeremskim. Bez obzira na to, njih dvoje su trenutno otuđeni, što je štetan gubitak s obzirom da su nekada bili nerazdvojni.