Upotreba platformi društvenih medija postala je sveprisutna u modernoj eri. Facebook, Twitter i Google+ su samo neki od primjera mnoštva opcija koje su dostupne korisnicima. Ove platforme pružaju sredstva komunikacije koja je neposredna i dalekosežna, omogućavajući korisnicima da podijele svoje misli, osjećaje i iskustva s globalnom publikom.ž Tako se nedavno pojavila i fotka pjevačice Ane Bekute iz mladosti koja je izavala veliki broj komentara.

Ana Bekuta, renomirana narodna umetnica koja je veoma cenjena zbog svog izuzetnog smisla za modu, trenutno je član žirija veoma popularnog muzičkog takmičenja na našim prostorima Zvezda Granda. Njeni modni odabiri oduvijek su bili tema rasprave u javnosti i medijima, često zadivljujući prisutne. Ono čega većina pojedinaca možda nije svjesna je da je pjevačica nedavno ušla u sedmu deceniju života, proslavivši 64. rođendan. U čast ove prekretnice, Ana je na svom Instagram nalogu podelila sliku iz svojih mlađih godina.

Pevačica je raspitivala svoje pristalice da li će moći da je prepoznaju na fotografiji. Zatim je dodala: “Na slici se vidi pored Goce i Vere, koje su mi obe bile drugarice iz razreda. Uprkos činjenici da je prošlo pedeset godina od snimanja ove slike, održali smo kontakt tokom godina. Danas imam 64. rođendan, duboko sam zahvalan na jednoj stvari: na činjenici da sam nakon pedeset godina i dalje prepoznatljiv svima koji su bili dio mog puta i života od samog početka. Ovaj nivo dosljednosti svjedoči o postojanost moje ličnosti i identiteta, kako tokom moje karijere tako i u narednim godinama. U ovoj značajnoj prilici, dozvolite mi da ponudim neka razmišljanja o životu i, nadamo se, da podijelim nekoliko zrna mudrosti. Po mom mišljenju, najvažniji element života je sposobnost da se postepeno napreduje, jedan dan i godinu dana. Od ključnog je značaja da njegujete svoj život i prolaznost vremena, istovremeno čuvajući svoj jedinstveni identitet, kako bi vas oni koji vas poznaju od početka mogli prepoznati. Bekuta je izrazila zahvalnost na brojnim rođendanskim čestitkama i čestitkama.

Prema popularnom vjerovanju, vitalnost pojedinca može se mjeriti njegovim neispunjenim težnjama i željom da se suoči sa svakim novim danom s uzbuđenjem za ono što može donijeti. “Vaša naklonost prema meni je duboko cijenjena i uzvraćena u potpunosti”, rekla je. Obožavaoci Ane Bekute bili su presrećni što su se prisećali na nju i uputili brojne čestitke. Iako su davani brojni komplimenti za njenu bezvremensku ljepotu i privlačnost, nekoliko ih je istaknulo i njen zapanjujući izgled za koji se čini da nadmašuje čak i njen prethodni sjaj.

Oglasi - Advertisement