Nenad Šarenac i Nataša Ninković bili su verni partneri tokom svog dvadesetpetogodišnjeg braka. Kada je Nataša imala dvadeset pet godina, deset godina stariji Nenad ju je oženio. Tokom bračnog života dobili su dvoje djece, a njihova ljubav jedno prema drugom vremenom je samo jačala. Nedavno je par uslikan tokom noćnog izlaska, odišući šarmom i gracioznošću dok poziraju pred kamerama sa blistavim osmesima. Posmatrači su primijetili da je Nataša nakon zasluženog odmora u svom rodnom Trebinju djelovala osvježeno i blistavo. Ona koristi svaku priliku da ode u svoj rodni grad.

Tokom njihovog izlaska Nataša je odabrala da obuče predimenzionirano sivo odelo ukrašeno prugama, koje je uparila sa crnim papučama sa potpeticom. S druge strane, Nenad je izgledao poletno u savršeno uklopljenoj tamno-beloj odeći. Natašin suprug je tokom cele večeri dobijao mnogo komplimenata, a njihova razlika u godinama posmatračima je bila jedva primetna. Osim toga, njihova veza je pohvaljena zbog činjenice da i dalje dijele istu ljubav jedno prema drugom kao i prvog dana.

Rođena 22. januara 1972. godine u Trebinju, Bosna i Hercegovina, Nataša Ninković je renomirana srpska glumica poznata po izuzetnom glumačkom umijeću i značajnim ulogama u filmovima, televizijskim serijama i scenskim ostvarenjima. Njen talenat doneo joj je široko priznanje i na regionalnom i na međunarodnom nivou, a mnogi je smatraju jednom od najcenjenijih i najdarovitijih glumica u ovoj oblasti. Njen opsežan repertoar uloga obuhvata različite žanrove i likove. Ninkovićeva je svoje formativne godine provela u Trebinju, gdje je završila osnovnu i srednju školu pod vodstvom roditelja Branka i Milene.

Po završetku srednje škole preselio se u Beograd i upisao Fakultet dramskih umetnosti, koji je diplomirao 1994. godine kod profesora Vladimira Jevtovića. Dok je studirao, dobio je sporedne uloge u filmovima “Najbolji” i “Tri karte za Holivud”. Nakon toga, učestvovao je u produkciji velikog broja filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Trenutno živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencom i njihovim sinovima blizancima Lukom i Matijom. Takođe, članica je dramskog ansambla Narodnog pozorišta Beograd.

Oglasi - Advertisement