Postoje zabrinjavajući izvještaji o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića. Već nekoliko dana javnost je zaokupljena zabrinutošću zbog širenja neprovjerenih informacija i glasina. Mediji objavljuju kontradiktorne informacije pa nije jasno o čemu se tačno radi.  Nedavno je objavljeno da je proslavljeni glumac otpušten iz bolnice, što bi moglo ukazivati ​​na to da je na putu oporavka i da mu se stanje popravlja.

Žarko je oduvijek, pored kolega, imao nepokolebljivu podršku porodice. Njegov prvi brak sa Majom, koji je trajao od 1982. do 1998. godine, imao je dvoje dece: ćerku Asju i sina Dušana. Tokom boravka u Americi upoznao je sadašnju suprugu Anitu Roganović. Anita je rođena 1966. godine u Ljubljani. Međutim, 1997. godine preselila se na drugu stranu Atlantika, gdje je ostvarila izvanrednu karijeru scenske šminkerice. Neka od njenih zapaženih dostignuća uključuju doprinos popularnoj seriji “Seks i grad” i filmu “Spiderman 2”. Osim toga, radila je zajedno s nekim od najvećih holivudskih imena i za svoj trud je dobila brojne nagrade.

Anita je tešku odluku da se oprosti od Holivuda donela pre nekoliko godina kada je njen supružnik odlučio da se vrati u Srbiju, uprkos njenom angažovanju u značajnim projektima. Ova akcija je svedočanstvo ogromne ljubavi koju ona poseduje. Kao istaknuti autoritet u svojoj oblasti, Anita je brzo dobila posao u svojoj domovini. Okolnosti oko Žarkovog i Anitinog susreta su intrigantne – prvi put su se ukrstili krajem osamdesetih, radeći na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Tokom snimanja, Žarko je dobio ulogu Miloša Obilića i brzo je razvio osećanja prema Aniti. Uprkos svojoj privlačnosti prema njoj, oklevao je da ugrozi njen brak. Na kraju se Anita udala i dobila dijete, kćer Andreu, rođenu 1966. godine i odraslu u Ljubljani.

U svojoj debitantskoj knjizi “Godina prođe dan nikad”, glumac je ispričao njihov prvi susret. Kasnije su im se putevi ponovo ukrstili u Americi i od tada su nerazdvojni. Jedno drugom su nepokolebljivi stubovi podrške, a vrhunac njihove ljubavne priče je njihova voljena ćerka Jana.

Oglasi - Advertisement