Anastasija Gudelj je nedavno dobila srdačno pismo preplavljeno naklonošću od jednog od svojih odanih obožavatelja. Pismo je bilo ispunjeno toplinom i zahvalnošću za sve što je uradila.Uprkos tome što se skrivala nakon privatne ceremonije venčanja, Anastasija Gudelj je i dalje aktivna na svom Instagram profilu. Međutim, jasno je da su njene objave ređe nego ranije. Ipak, platforma joj sada služi drugoj svrsi; ona ga koristi za dijeljenje nježnih i estetski ugodnih sadržaja.

Tokom svog nedavnog nastupa, umjetnica je ostala zadivljena velikodušnošću obožavatelja. Pred publikom je otkrila fotografiju pisma i poklona koji su joj dostavljeni na kućnu adresu. Zbog male veličine slova nismo bili u mogućnosti razaznati njihov sadržaj. Međutim, Tasina reakcija sugeriše da je poruka bila ispunjena nežnim osećanjima koja su odjeknula kod primaoca, Cecine naslednice. Vjerovatno su riječi prenijele osjećaj topline i naklonosti prema primaocu. Na ekranu se isključivo pojavljuje posljednja linija koja kaže: Sazreću i stariti uz tebe, i na kraju ću umrijeti u tvom društvu. Izjava je ostavila Anastasiju bez teksta, a ona je kratko odgovorila i napisala nekoliko reči. „Draga, izražavam svoju zahvalnost za vašu nevjerovatnu podršku, velikodušne poklone i iskreno pismo. Tvoja pažljivost je ostavila dubok utisak na mene.

Najavljeno je da bi venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja trebalo da se održi u Španiji krajem decembra, u vreme kada je renomirani sportista na pauzi. Nakon dugog razmišljanja, par je odlučio da svoja dva planirana vjenčanja objedini u jedan ekstravagantan događaj. Ovaj skup će biti drugačiji od bilo kojeg drugog koji su ikada vidjeli. Tačno pedeset osoba će biti pozvano da prisustvuje. Sa Anastasijine strane, na spisku gostiju biće članovi porodice iz loze Ražnatovića, kao što su njena majka Ceca, tetka Lidija i njena porodica, te Veljko i Bogdana. Uz to, Anastasiju će pratiti sedam ili osam njenih najbližih prijatelja, od kojih će jedan biti kum. U međuvremenu, Gudelj će pozvati svoju porodicu i kolege članove kluba da se pridruže veseljima. Da li će se njegova majka i sestra pojaviti na svadbi mnoge interesuje.

Prema izvještajima, svadbeno veselje bi trebalo da se održi u jednom od najraskošnijih hotela u Sevilji. Dvorana je već rezervisana za kraj decembra. Anastasija se sprema za predstojeće venčanje koje će početi ceremonijom građanskog venčanja tokom proslave. Nakon toga će i zvanično preuzeti prezime Gudelj. Anastasija je već započela potragu za savršenom venčanicom koju će nositi na svoj poseban dan. Anastasija se odlučila za tradicionalnu venčanicu u korist haljine koja je veoma slična. Čak razmišlja i o tome da svjetski poznati dizajner kreira haljinu po mjeri koju će nositi na veliki dan. U međuvremenu, dok se Nemanja bavi fudbalom, Anastasija bira odelo koje će mu obući tokom ceremonije venčanja. Tokom cijelog događaja, par planira više puta promijeniti odjeću. Anastasiji će, posebno, na raspolaganju biti tri haljine.