Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju dve ćerke, Niku Tošić i Atinu Tošić. Dok je Nika aktivna korisnica platforme društvenih medija TikTok i sa svojim pratiocima dijeli neke aspekte svog svakodnevnog života, njena starija sestra Atina odlučila je da se povuče sa društvenih mreža. Kao rezultat toga, o Atini su poznate samo informacije koje njihovi roditelji odluče podijeliti s javnošću. Iako je prva krenula sa profilima na društvenim mrežamai imala je veliki broj pratilaca iz nekog razloga je Atina odlučila da sve svoje profile ugasi. Čak je i Jelena jednom prilikom govorila o tome za medije i rekla je da joj je  kćerka na njen upit zbog čega je to utradila odgovorila protivpitanjem A zašto ne.

Ipak ona je ponovo počela da dijeli neke objave. Kako prenosi Eksklusiv, Atina je na Instagramu podijelila snimak svoje očaravajuće sobe, koji je osvojio njene pratioce na društvenim mrežama. Krevet, ormar i police su netaknute bijele boje, stvarajući čistu i minimalističku estetiku. Nasuprot tome, zavjesa, posteljina i ostali detalji su obojeni u nježno ružičaste nijanse, koje dodaju dašak topline i udobnosti cjelokupnom dizajnu.

U sobi Atine Tošić nalaze se motivacioni posteri koji krase zidove. Prostoru daje jedinstven ambijent neonskom rasvjetom, koja doprinosi ukupnom efektu. Po završetku useljenja u njihovu novu rezidenciju u raskošnoj vili, Jelena i Duškova ćerka je svoje oduševljenje izrazila jednom rečenicom: „Konačno je gotovo. Potpuno sam zaokupljena ovim novim prostorom.

Iz izgleda slika izgleda da je soba Karleušine kćeri bila uređena s velikom pažnjom na detalje. Još jednom, ponosni roditelji su se potrudili da ožive tinejdžersku fantaziju svog voljenog deteta.