Za vrijeme studija poznata glumica  Milena Vasić je bila u ljubavnoj vezi sa sadašnjim suprugom Jugom Radivojevićem. Ipak, na kraju su prekinuli vezu, a Jugo se u međuvremenu oženio i dobio sina Vuka. Milena se također udala s 22 godine, a iz te zajednice ima kćer Lanu i sina Nikolu.

Poput svoje majke, i Lana i Nikola imaju strast prema umjetnosti. Lana trenira balet i jaše, dok Nikola svira violinu, gitaru i bavi se vaterpolom. Unatoč propalim brakovima, Milena i Jugo na kraju su obnovili vezu, koja je krajem 2014. rezultirala i brakom, a nedugo nakon toga, početkom 2015., dobili su sina Lea. Milana Vasića, koji je Milenin kum i blizak prijatelj, često zamjenjuju kao njenog supruga. Milena je zaljubljenica u hranu koja voli jesti raznoliku kuhinju.

Vasić i reditelj Jug Radivojević u braku su devet godina, ali njihova romansa seže daleko u prošlost. Bilo je to, u najmanju ruku, burno putovanje. Prvi put su se počeli viđati prije više od dvadeset godina, ali su u međuvremenu oboje rekli “da” drugim partnerima, zasnovali obitelji i otišli svatko svojim putem. Međutim, sudbina se umiješala i našli su put jedno drugome. Vjenčali su se 2014., a godinu dana kasnije dobili su sina Lea.

Milena je svojevremeno bila udata za Jakšu Ražnatovića, Crnogorca. U braku su dobili kćer Lanu i sina Nikolu. Njihov brak razdvojio je dugotrajni prekid. Da nije bilo rođaka koji je poznat javnosti, ne bismo imali saznanja o njegovom izgledu. Osim toga, suzdržava se od sudjelovanja u javnom radu, što dodatno pridonosi opskurnosti oko njega. Vesna Radusinović je spisateljica i slučajno je sestrična ovog čovjeka . Nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju uz natpis “Bilo jednom pod maslinama”. Profil koji pripada Jakši je nedostupan javnosti, ali ga se opisuje jednostavno kao “Lanin otac”. Iako Milena nije detaljnije pričala o njemu, nagađa se da su zadržali pozitivan odnos zbog djece koja su sada velika.