Đorđe Đoković, najmlađi Noletov brat, težinu svog slavnog prezimena nije doživljavao kao teret. Umjesto toga, uspio je steći uspješan ugled u poslovnom području. Izražava neizmjeran ponos zbog svog brata, za kojeg vjeruje da je najveći tenisač svih vremena. To sada polako počinju da priznaju i Novakovi suparnici jer im ponestaje argumenata nakon što je osvojio 24 Grend slem titulu.  Njih dvoje dijele nepokolebljivu podršku jedno drugom u svim aspektima života. Đorđe se sada, iako vrlo mlad, skrasio i zasnovao obitelj. Ističe da je Sašku od samog početka prepoznao kao životnu družicu znajući da je ona ta s kojom će se oženiti.

Od malih nogu sam nosio odgovornost da nosim svoje prezime. Izvanredna postignuća moga brata bila su veliki pritisak na mene, ali ne gledam na to kao na izvor stresa. Zapravo, neizmjerno sam ponosan na sve što je Novak postigao. Njegovi uspjesi poslužili su mi kao golemi izvor motivacije da se još više trudim u vlastitom radu. Nikada se ne zadovoljavam prosječnošću; Uvijek ciljam na najviše ciljeve. Zbog toga sam donio odluku da karijeru nastavim u inozemstvu, da kultiviram svoj posao i izgradim svoju reputaciju na čvrstim temeljima.

Kao čovjek s obitelji, ističe da je trenutno zadovoljan i zadovoljan svojim životom. “Bez sumnje, uživam u životu koji je estetski dopadljiv i uravnotežen, a koji dijelim sa   Saškom i našim sinom. Kao mladi roditelji, neprestano učimo i rastemo. Ono što nam je od najveće važnosti je da naši ideali za život i odgoj Aleksandra usklađeni su te da smo postavili temelje za život kakvom oboje težimo Đoković je ispričao i kako je Saška osvojila njegovo srce.

Osim toga, progovorio je o prošlim problemima u vezi sa svojim romantičnim vezama i otkrio da je naišao na poteškoće s prethodnim partnericama koje nisu ispunili njegova očekivanja nakon rastave. Žalosno je, ali istinito, da ljudi s kojima ste imali intimne odnose ponekad mogu pokazivati ​​granično psihopatsko ponašanje. Odnosi koji se temelje isključivo na osobnom interesu ne mogu se održati unedogled. Što se tiče onih bez zanimanja koji mojim imenom pokušavaju izgraditi lažnu sliku u javnosti, o njima ne treba previše govoriti. Na kraju će maske koje nose i neiskrene emocije koje pokazuju nestati. Iako mogu pokušati pridobiti pozornost zlobnim postupcima i medijskom manipulacijom, neće moći nauditi mojoj obitelji. Uvijek ću se truditi da ih zaštitim, a moj brak sa Saškom je čvrst i siguran pa se malo obaziremo na takve pokušaje.