Ana Radulović je vodila televizijsku emisiju “Narod pita” u kojoj su gostovali specijalni gosti Ivan Marinković i Jelena Golubović, oboje su ranije učestvovali u rijaliti programima.Nije bilo iznenađenje što je skandal izbio više puta, a kulminirao je fizičkim obračunom između voditelja i Golubovića.Jelena je posebno ismevala Anu u vezi sa njenim sposobnostima domaćina i naknadno se osvrnula na njeno obrazovanje.

Prema Golubovićevim rečima, voditeljka nije pokazala jednaku objektivnost prema Ivanu i njegovoj bivšoj partnerki Miljani Kulić, koja je takođe bila prisutna u emisiji. Golubović je primetio da je Kulić bio favorizovan u razgovoru, što je dovelo do čestih prekida u govoru. „Ana je upitala: ‘Jelena, jesi li obavila svoj zadatak?’ prije nego što zatražim dozvolu da dalje govorim. Jelena je napomenula da je to ironično od strane osobe kojoj se obraća.„Voditelj je izrazio svoju frustraciju, navodeći da nisu u stanju da artikulišu svoje misli. “Ana, možeš li postaviti praktičnija i relevantnija pitanja?” Pitala je, pozivajući Anu da bude realističnija u svom ispitivanju. „Ana me je obavestila da je Ivan na moje pitanje odbio da odgovori.Jelena Golubović, govoreći kao socijalna radnica, a ne kao voditeljka, izrazila je nezadovoljstvo nedostatkom poštovanja prema Miljani i Ivanu.Odmah nakon tog trenutka, Ana je ponovila svoje pitanje Jeleni, pitajući je da li je obavila zadatak. Zbog toga je Golubović osetio ogorčenje.

“Ana, ako budeš ustrajala u ovakvom ponašanju, biću primorana da se obratim višoj instanci u “Pinku”. Kao što vidiš iz mog odgovora, završila sam sa ovim razgovorom. Iskreno se nadam da poseduješ nivo obrazovanja koji je jednak ili prevazilazi Miljanin. Kao voditelj, imperativ je da ostanete nepristrasni .Miljanine opaske su uvredljive za moj intelekt.Ako vas njene izjave ne vrijeđaju, svakako nastavite da slušate Međutim, moram da istaknem da je Golubović primetila da njene reči ne vređaju njenu sopstvenu inteligenciju, što može biti razlog njene ravnodušnosti, a ja uzimam izuzetak od njih.

Radulović je zamolila da se svi gosti u studiju ponašaju uljudno. Ona je izrazio poteškoće u govoru zbog Jeleninih upornih prekida i optužila je da ne poštuje studio i pokušava da je javno osramoti kao voditelja.Jelena Golubović je zaključila da vođenje programa uz nju ne odgovara pojedincu o kome je reč zbog njihove očigledne nepodobnosti za tu ulogu. Izrazila je uvjerenje da ta osoba nema potrebne kvalifikacije da vodi emisiju sa slavnom osobom kao što je ona, i otišla je toliko daleko da je sugerirala da možda nema ni osnovno obrazovanje. Ovakvi razgovori u emisiji Narod pita na žalost nisu rijetkost.

Oglasi - Advertisement