Stefan Đoković bio je u središtu medijske pažnje tijekom US Opena. Njegov otac najbolji teniser na svijetu Novak Đoković se bori za svoju 24 grend slem titulu a njegova porodica ga bodri sa tribina. Dječak je pobrao simpatije publike i prisutnih fotografa kombinacijom svog šarmantnog ponašanja i svježe nove frizure dotjerane do savršenstva. Kao rezultat toga, fotografi su se potrudili uhvatiti svaki kut dječaka na svojim fotografijama.

Nemoguće je ne primijetiti značajnu transformaciju Đokovićevog nasljednika. Opći je konsenzus da je brzo sazrio i razvio se u kratkom razdoblju, s dozom ozbiljnosti i predanosti koji je vidljiv u njegovom ponašanju. Te su osobine posebno uočljive u njegovoj interakciji s majkom Jelenom, kao iu njegovim zajedničkim naporima da se rebrendira.Tijekom US Opena, Stefan Đoković je isprva nosio kapu na glavi koja je upotpunjavala njegov atletski izgled. No, u jednom je trenutku skinuo kapu i publici otkrio svoju novu frizuru.


Ne može se poreći da mu je kosa znatno dulja, sada uključuje i šiške koje obično četka u stranu. Osim toga, čini se da ima vječni smiješak koji se proteže od uha do uha, iz nepoznatih razloga. Stefanova mama Jelena također je bila dobro raspoložena te je izrazila zadovoljstvo uzornim ponašanjem njenog sina tijekom boravka a turniru.


Privlačnost njezinog izgleda nedvojbeno je pojačana njezinim odabirom odjeće: pripijena, žuta haljina koja je obuhvaćala svaku oblinu njezine figure. Njezin dodatak s elegantnim, mačjim naočalama koje su nadopunjavale njezinu cjelokupnu estetiku također je pridonio draži.Poprilično se raspravljalo o odjevnom izboru Novakovih odabranika. Unatoč njihovom zagovaranju second-hand trgovina i održivog razvoja, njihov ormar sadrži brojne intrigantne predmete.