Suprug pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović je u Višem sudu u Beoradu osuđen na 40 godina zatvora. Međutim, Apelacioni sud je donio odluku o ukidanju te odluke, a nakon 14 mjeseci provedenih u pritvoru, Marjanović je juče pušten na slobodu. Ovo je juče bila glavna vijest svih medija u Srbiji. Čini se da je odlučio da počne iznova. Marjanović je u utorak popodne izašao iz Centralnog zatvora zajedno sa svojom dugogodišnjom partnerkom Zoricom Mitrović. Kako javljaju novinari okupljeni na licu mjesta, Marjanović je naveo da je krenuo pravo kući. Zanimljivo, on nije otišao u svoju rezidenciju u Borču, gde je ranije boravio sa svojom pokojnom suprugom Jelenom, a gde je uhapšen prošle godine 22. jula.

 

Kako prenosi Kurir, Borčani koji žive u blizini Marjanovićevog doma tvrde da je rezidencija prazna već nekoliko meseci. Meštani sugerišu da postoje dva moguća mesta gde bi se Zoran mogao nalaziti. Neizvesno je da li se preselio kod devojke ili kod brata Miloša. Pre Zoranovog zatvaranja, svi su imali stan u kome su bili Zoranov sin iz prethodnog braka, brat, devojka i kuma Vera. Međutim, prije nekoliko mjeseci svi su napustili prostorije. Dan pre Zoranovog puštanja iz CZ, Zorica je prikupila stvari i izjavila: “Konačno sam otišla, Zoran se više nikada neće vratiti u ovu kuću!” prema komšinici koja je takođe napomenula da sada samo Vera posećuje stan.

Prema pričama, kuća je na prodaju. Navodna tražena cijena je 500.000 eura, što se iz više razloga smatra nedostižnim. Prvo, cijena je previsoka. Drugo, mala je vjerovatnoća da bi im neko ponudio i 200.000 eura, s obzirom da je kuća nedovršena i trenutno bez struje. „Čak su im isključili i struju“, tvrdi komšija, dodajući dodatne detalje.

Ovdje treba razmotriti dvije tačke. Prvo, potencijalni kupci gube interes kada saznaju ko je vlasnik nekretnine, zbog čega potpuno izbjegavaju nekretninu. Moguće je da bi, ako se incident nije dogodio, odnosno ako se dokaže da Zoran nije ubica, ipak mogli da ga prodaju, ali je neizvesno. Prema riječima susjeda, razlog prodaje kuće je razumljiv. Neizvjesno je, međutim, kako će se vlasnici kuća moći izdržavati u budućnosti. Priča se da su značajnu količinu finansijskih sredstava uložili u advokatske troškove. Štaviše, smrt i oca i majke je možda uticala na Zoranovu odluku da proda imovinu.Naš izvor je javio da Zoran nije posetio grob Jelene, svoje supruge, za koju tvrdi da nije ubio. Osim toga, nije odao počast svojim roditeljima, koji su sahranjeni na istoj lokaciji kao i pjevačica.