Posljednjih mjeseci mnogo se raspravljalo o značajnom gubitku kilograma Olivere Kovačević. Kovačević, koja je prethodno radila kao urednica zabavnog programa Javnog servisa, počela se pridržavati plana prehrane koji joj je propisala bliska prijateljica koja se bavi nutricionizmom i nadzire njezin fitness režim. Ovo je dalo rezultate koji se mnogim njenim obožavateljima i nisu svidjeli.

Njezina je težina varirala, što je rezultiralo fluktuacijama tijekom vremena. Začudo, to se nikada nije smatralo problemom; zapravo, mnogi su ljudi tvrdili da su njezino punije lice, ruke i noge estetski ugodnije. S obzirom na njen visoki stas, bilo je logično da su je mnogi smatrali manekenskom pojavom. No, ta je oznaka zvučala istinito samo obožavateljima voditeljice. Unatoč tome, ostala je uporna u svojoj želji da se vrati na svoju  težinu iz mladih dana, cilj koji je već uspjela postići.

 

Ona se s velikim ponosom fotografirala za medije a  tijekom intervjua hvalila kako će nakon nekoliko dodatnih mjeseci odricanja i rigorozne rutine treninga napokon moći stati u iste odjevne komade koje je nosila na početku svoje karijere. Najkonkretniji prikaz njenog izgleda u to vrijeme dočarala je fotografija koja je nedavno objavljena na njenom Instagram profilu. Iz fotografije se čini da je snimljena slika datirana i da Olivera prikazuje kao puno mlađu i osjetno vitkiju osobu nego što je danas.

Slikana u svojoj rezidenciji u središtu grada vidi se da posjeduje vitkost iz doba svog školovanja i rane karijere. Samo će vrijeme pokazati hoće li ih odlučiti objaviti u javnosti. Nepobitna je činjenica da Olivera iu šestom desetljeću života posjeduje upečatljivu ljepotu koja nadmašuje njezin izgled iz prošlosti.