Istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića koja je u tijeku dodatno je obavijena mrakom, jer nedavno otkriveni detalji s video snimaka i dokazi pronađeni na mjestu zločina ovom slučaju daju još zlokobniju dimenziju.

Zahvaljujući pretresu i analizi ključnih dokaza, istina je otkrivena, a ovom značajnom događaju je imao priliku svjedočiti Nusretov rođak Enko Hadžibulić. Prema Hadžibulićevim riječima, osoba poznata kao S.Z.A., koja se trenutno suočava s optužbama za ubojstvo, u potpunosti opravdava naziv “monstruozna”.

Hadžibulić je vrlo detaljno ispričao događaje koji su prethodili šokantnom otkriću. Dotična osoba tvrdi da video prikazuje žestoki napad od strane S.Z.A. na povrijeđenog Nusreta Destanovića.

Prema Hadžibulićevom kazivanju, osoba koja nosi crvenu jaknu je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslanjao na kolac za koji je njegova obitelj kasnije otkrila da ima tragove krvi.

Dotična osoba, identificirana kao S.Z.A., može se vidjeti kako pokušava natjerati Nusreta Destanovića da uđe u vozilo, koristeći udarce nogama koji su intenzivirali ionako mučne posljednje trenutke njegovog života.