Profesija unuke Ljubiše Samardžića je menadžer bezbijednosti; Ali, ono što istinski plijeni pažnju javnosti jest činjenica da je njezin voljeni djed bio poznati srpski glumac.

Sara, osim svoje zapanjujuće ljepote, nevjerojatno podsjeća na manekenku, na što upućuju njezine zadivljujuće fotografije koje dijeli na raznim društvenim mrežama.

Sarin život nije tekao glatko. Podnijela je goleme poteškoće zbog prerane smrti oca, gubitka koji se dogodio tokom njezinih godina odrastanja. Ni njezin djed Ljubiša, koji je 2011. tragično izgubio sina Dragana, nikada se nije u potpunosti oporavio od razornog udarca.

Prije nekoliko godina Sara je doživjela još jedan val duboke tuge kada je tragično izgubila i majku. Nakon djedove smrti, Sara je na Instagramu izrazila svoje misli.

“Imala sam privilegiju poznavati te 23 godine, počevši od djetinjstva kada sam tek trebala shvatiti složenost glumačkog posla i postizanja slave.

Sjećam se da sam se durila kada su mi nepoznati ljudi prilazili dok sam hodala uz mog djeda i ronila suze u scenama Policajca s Petlovih brda, jer me zbunilo vidjeti svog djeda okruženog sa četiri žene koje nisu moje bake.”