Elmedin Medo, poznati TikToker, dobio je zahtjev od jedne osobe iz Srbije da izvede pjesmu posvećenu braći Srbima. Iako su neki očekivali oštar i negativan odgovor, Elmedin je sve ugodno iznenadio oduševivši sve one koji su smatrani normalnima.

Prema vlastitim riječima, izveo je tradicionalnu srpsku melodiju i prenio snažnu poruku okruženju, zalažući se za iskorjenjivanje mržnje. Odvojite trenutak i pogledajte videozapis u nastavku:

Porijeklom iz Kine, TikTok je brzo postao jedna od najkorištenijih aplikacija na svijetu. Njegov meteorski porast popularnosti može se pripisati raznolikom rasponu sadržaja koji nudi, gdje pojedinci iz cijelog svijeta dijele kratke videozapise koji prikazuju različite koncepte.

Otkrivanje zabavnog videosadržaja sa zabavnim skečevima omogućeno je kroz razne kategorije kao što su glazba, ples, sport, kuhanje, kućni ljubimci itd.

Svatko ima mogućnost stvarati i dijeliti svoje videozapise, dodajući jedinstvene filtre i pozadinsku glazbu kako bi pokazao svoju individualnost i zarobio gledatelje. Jednostavnim pomicanjem prema dolje možete pristupiti video sadržaju i uživati ​​u njemu.