MUP je u saopštenju naveo da je obustavljena daljnja policijska potraga za nestalom Dankom, s obzirom da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se djevojčica ne nalazi u okolini.

Nakon detaljne 27-časovne potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić od strane pripadnika MUP-a u prigradskim naseljima Banjsko Polje i Brestovačka banja, dalje potrage su obustavljene, s obzirom da svi dosadašnji rezultati ukazuju na djevojka nije na ovom području od cca 10 kvadratnih kilometara.Unutra.

Policija će nastaviti intenzivan rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti oko nestanka djece i obavještavaće javnost o situaciji.

U potragu za jučer prijavljenim nestalim Dankom Ilićem u proteklih 27 sati uključeno je više od 500 pripadnika MUP-a – Žandarmerija, Policija opšte nadležnosti, Kriminalistička policija, Tehnički biro, Jedinice helikopterskog biroa, pripadnici Hitne pomoći.

Ministarstva za situacije, Upravne saobraćajne policije, Policijske stanice Bor, Gorske službe spasavanja i Dobrovoljnog vatrogasnog društva.