Jelena Karleuša ponovo se našla u jeku svađe s nekoliko članova estrade. Prema glasinama, došlo je do prekida komunikacije između nje i Saše Popovića, a ona je bila glasna oko svoje rezerve prema live nastupima i glazbenom stilu Aleksandre Prijović. Kritikovala je i Lepu Brenu a poznato je da i sa mnogim drugim kolegama i kolegicama nije u dobrim odnosima. U stvari može se slobodno reći da je broj ličnosti sa estrade sa kojima je u dobrim i prijateljskim odnosima jako mali i može se izbrojati na prste jedne ruke. Čini se da se iza kulisa sprema još jedan sukob.

Tokom žiriranja u “Zvezdama Granda”, JK je ostala upamćena po umeću da nasmeje publiku i gledaoce, a posebno su bili zabavni njeni sparinzi sa Marijom Šerifović. No, sve je to bilo u kontekstu glasovanja i estrade. Oni koji Jelenu prate na Instagramu možda su primijetili da je od tada viđena u društvu svoje bivše kolegice.

Dok je Marija ostala članica žirija popularnog glazbenog natjecanja, njezina kolegica nije. Marija je u nedavnom intervjuu podijelila svoje oduševljenje Karleušinim posljednjim albumima, preciziravši da više voli “Omegu” od “Alfe”. Osim toga, s druge strane Marija je uočena na Prijinom koncertu.

Čini se da je do zaoštravanja odnosa došlo zbog nesuglasica oko broja gledatelja emisije “Zvezde Granda” i snimanja Jeleninog nastupa u “Beogradu na vodi”. JK je izjavila da je njen nastup skupio više pregleda. Međutim, Marija je ovu tvrdnju opovrgla podijelivši na Instagramu graf koji pokazuje suprotno. Moguće je da je Marija zbog ovog postupka dospjela na Karleušin popis ljudi koje treba izbjegavati ili crnu listu.