Tijekom svoje duge karijerepreminula  Marina Tucaković je autorica tisuća pjesama koje su pomogle u pokretanju karijere brojnih renomiranih pjevača. Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i drugi istaknuti umjetnici su među mnogima za koje je pisala pjesme. Njeni hitovi su već postali evergrini i po njima će ostati zauvijek upamćena.

 

Prošle su dvije godine otkako je preminula Marina Tucaković, plodna autorica nekih od najpopularnijih pjesama domaće glazbe. Bila je u braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom i zajedno su imali dva sina Miloša i Milana. Mnogi ne znaju ali to joj nije bio jedini brak. U fokusu nije Oliver Mandić s kojim je Marina bila u četiri godine veze tijekom njihove mladosti. Naime, Marina je bila u braku s Nenadom Stamatovićem, koji je bio gitarist rock grupe “Bulevar”, a kasnije je svirao u “Instruktorima”, bendu koji je vodio Bajaga. Tijekom intervjua 1983. godine Marina je pozitivno govorila o svom tadašnjem suprugu.

Marina je svoje divljenje prema Neci izrazila nazvavši ga svojim “majstorom ljubljenja” i priznavši da mi s njim “sve tako dobro ide”. Otišla je čak toliko daleko da je on “najbolji lijek za nemiran san”, koristeći stihove iz popularne pjesme koju je napisala za grupu “Zana”. Nenad je bio cijenjen kao visoko obrazovan stručnjak. Njegovo umijeće vidljivo je na slikama iz mladih dana. Osim u glazbi, velike uspjehe postigao je iu sportu, točnije nogometu i tenisu.

Posmatrajući njegov Facebook profil, vidljivo je da je Stamatovićev izgled ostao dosljedan kroz vrijeme. Unatoč godinama koje su prošle, još uvijek se drži svoje osobnosti rock zvijezde. Dodatno, vrijedi napomenuti da je prešao u fazu života u kojoj sada ima unuke.