Bogdana i Željko Ražnatović i njihov brak su uvijek interesantna tema z amedije. Kada god se rastanu na neko vrijeme zbog njegovih poslovnih obavze ili njene posjete porodici počnu špekulacije o krizi u njihovoj vezi. Instagram profili roditelja dvojice dječaka, Krstana i Željka, predmet su sve većeg interesa medija i javnosti zbog intrigantnih, ali nejasnih sadržaja. Zbog toga su se pojavila nagađanja o prirodi njihove veze.

Nažalost, na upite ima li nesuglasica, je li Veljko džentlmen, kakva je Bogdana domaćica i roditelj, jedva da ima odgovora. Ta se pitanja često postavljaju istovremeno, ali uglavnom ostaju bez odgovora. Veljko na svojim društvenim mrežama rijetko dijeli romantične trenutke iz spavaće sobe ili kulinarske kreacije. Umjesto toga, čini se da su njegovi pratitelji posebno privučeni njegovim objavama koje sadrže gifove bračnih nesuglasica, često uključujući oznake sa smješkom usmjerene prema Bogdani.

Javnost je upoznata s Veljkovom sklonošću da se ne budi rano i razbacuje po kući stvari, posebno čarape. Nasuprot tome, posljednja izjava Cecinog sina odnosi se na obrasce ponašanja njegove drage Bogdane. Veljko je za svoje pratitelje objavio video razjarene lavice, koji je popratio objavom:. Ovako izgleda kada je uzrujana. Ubrzo nakon toga, podijelio je video koji prikazuje preslatku mačku i uključio sljedeću poruku: Evo kako ona zaista izgleda.

U trenutku kada je opći konsenzus bio da su bračne nesuglasice između Bogdane i Veljka Ražnatovića u ranoj fazi razvoja, otkrilo se da privrženi par i dalje gaji ogromnu ljubav jedno prema drugom, baš kao i na dan kada su se upoznali. . Njeguju jedinstvene aspekte jedno drugoga, vrijedne divljenja i mane.