Ognjen Amidžić sposoban je duboko se zaljubiti, do te mjere da bi otputovao čak do New Yorka samo kako bi proveo jedno poslijepodne sa svojom ljubavi. To je bilo kada je manekenka radila u Sjedinjenim Državama, a on u Beogradu. Unatoč svim preprekama koje su im možda stajale na putu, ljubav je na kraju trijumfirala i par je mogao uživati ​​u desetljeću blaženog zajedničkog sklada. Kruna, Matijin sin, i Danijela, koja se ugledala na svoje roditelje, mogli su biti zajedno više od 30 godina, otkrila je svojedobno za Blic.

Unatoč izazovima s kojima su se susreli kao par, i Danijela i Ognjen prošli su kroz svoje uspone i padove, a ona je uvijek davala sve od sebe kako bi riješila sve probleme koji su se pojavili. Osim toga, prisutnost njihovog sina bila je dodatni poticaj da njihova veza uspije. Na kraju su ipak donijeli tešku odluku o razvodu, iako su se razišli prijateljski.

Ognjenov prvi brak nije rezultirao djecom. Dok je radio kao novinar u redakciji televizije Pink, upoznao je Milicu Marković. Ognjen je bio na aktivnoj turneji i nastupima sa svojom glazbenom grupom “Flamingosi”, a Milica ga je srdačno primila u svoj dom u Beogradu, postavivši mu lijepo aranžiran stol za večeru. Ognjenovi osjećaji prema Milici bili su jaki i znao je da je ona prava za njega. Kao što je tada rekao, neobjašnjiva priroda ljubavi onemogućila ju je artikulaciju, ali instinkti su mu govorili da je pronašao onu pravu. Tvrdio je da je konačno upoznao savršen spoj. Nakon tri i pol godine veze smatrao je da je logičan sljedeći korak vjenčanje. Navodi da je Milicu uporno molio, lukavim jezikom da je ubijedi. Ipak, Milica je bila ta koja je na kraju donijela konačnu odluku. Zaručnički prsten odabrala je i kupila sama. Potom je poštom poslala prsten Ognjenu kao simbol njihove službene zajednice.

Njihova bračna zajednica trajala je ukupno četiri godine. Milica je odlučila prekinuti novinarsku karijeru i nakon toga se otisnula u vode javnih poslova. Ognjen je uglavnom suzdržan po pitanju treće partnerice, Mini Naumović, s kojom se namjerava vjenčati. Da li će u ovom slučaju z avoditelja biti treća sreća ostaje da se vidi.